Έρωτας Φυγάς: «Που είναι τέτοια ώρα;» - Η Αλεξάνδρα "τρελαμένη" από ζήλια διεκδικεί ερωτικά τον Ιάσονα

Αποκλειστικό ρεπορτάζ

Έρωτας Φυγάς: «Που είναι τέτοια ώρα;» - Η Αλεξάνδρα

Όπως ήδη σας έχουμε αποκαλύψει (δείτε εδώ), ο Ιάσονας στον Έρωτα Φυγά, κάνει μια νέα γνωριμία που θα εξελιχθεί σε σχέση, γεγονός που κάνει την Αλεξάνδρα να ζηλέψει και να παραδεχτεί τα αισθήματά της για εκείνον.

Από την Κωνσταντίνα Γαρνέλη/TV24

Το τραγικό ατύχημα του Μάρκου με το αυτοκίνητο που τον οδήγησε στον θάνατο, ήταν το τελειωτικό χτύπημα για την Αλεξάνδρα, μετά και τον χαμό της Μαργέτας. Ωστόσο προσπαθεί να σταθεί στα πόδια της για τα παιδιά της. Ο Ιάσονας είναι στο πλάι της και της το αποδεικνύει εμπράκτως. Της ζητάει να μείνει μαζί του στο Κιάρι προκειμένου να μην είναι μόνοι τους και να έχουν και οι δύο συντροφιά και συμπαράσταση. «Ο γάμος μας έχει τελειώσει. Αυτό δεν αλλάζει. Απλά θα είναι πιο εύκολο και για τους δύο», της εξηγεί. Εκείνη δέχεται κι επιστρέφει στο Κιάρι. Οι σχέσεις του πρώην ζευγαριού είναι πολύ καλές και όλα κυλούν ομαλά. Οντως ο Ιάσονας κρατάει τον λόγο του και δεν έχει καμία παραπάνω βλέψη όσον αφορά τη σχέση τους. Εκείνη συγκινείται από τη στάση του και από το πόσο ο Ιάσονας έχει αλλάξει προς το καλύτερο.

Η πρώτη συνάντηση του Ιάσονα με την Άρτεμις στον Έρωτα Φυγά

Αλεξάνδρα και Ιάσονας πια συγκατοικούν στο Κιάρι και μαζί και η Ουρανία που είναι πάντα δίπλα τους για να τους βοηθάει και να τους νοιάζεται. Η Μαργέτα εξακολουθεί να είναι κρυμμένη και μόνο η Αννα γνωρίζει ότι είναι ζωντανή. Με δεδομένο όμως ότι έχει πεθάνει η μητέρα του, ο Ιάσονας, θέλοντας να εξασφαλίσει την Αλεξάνδρα και τα παιδιά τους, της γράφει όλα τα περιουσιακά στοιχεία της Μαργέτας. Ενα πρωινό που ξεκινάει να πάει στη δουλειά του βλέπει στην άκρη του δρόμου μια πανέμορφη γυναίκα της οποίας το αμάξι έχει χαλάσει, και σταματάει να τη βοηθήσει. Εκείνη τον ευχαριστεί και ο καθένας παίρνει τον δρόμο του χωρίς να υπάρχει κάποια συνέχεια.

Έρωτας Φυγάς Άρτεμις

Το νέο ειδύλλιο

Η νεαρή αυτή γυναίκα είναι η Αρτεμις, η νέα γιατρός του νοσοκομείου που έχει φτάσει μόλις στην πόλη για να αναλάβει τα καθήκοντά της. Οταν την καλούν σε μια εκδήλωση στη λέσχη, εκείνη πηγαίνει. Εκεί συναντάει τον Ιάσονα ο οποίος βλέποντάς την τήν πλησιάζει. «Νομίζω ότι αυτή είναι η κατάλληλα στιγμή για να συστηθώ σωστά. Ιάσονας Δεμερτζής», της λέει. «Αρτεμις, χάρηκα πολύ», του απαντάει εκείνη.

Αυτή είναι η στιγμή που ξεκινάει ένα ειδύλλιο το οποίο αρχίζει να συγκινεί τον Ιάσονα. Οι δυο τους αρχίζουν να βγαίνουν ραντεβού όλο και πιο συχνά. Αυτό κάνει τον Ιάσονα όμως να αργεί όλο και πιο συχνά από το σπίτι. Την ίδια στιγμή η Αλεξάνδρα, που έχει αρχίσει να τον ερωτεύεται γιατί έχει αλλάξει πολύ κι έχει γίνει πολύ τρυφερός, ζηλεύει. «Πού είναι τέτοια ώρα;», αναρωτιέται και υποψιάζεται ότι μια νέα γυναίκα έχει μπει στη ζωή του. Ετσι δεν θα αργήσει όμως η στιγμή που αυτή τη φορά θα τον διεκδικήσει εκείνη.