«Έπειτα από δέκα χρόνια!» - ''Σούσουρο'' με την ανακοίνωση της Βίκυς Καγιά για τη σχέση της με τον Ηλία Κρασσά

Έγινε γνωστό, πως...

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Βίκυ Καγιά παραχώρησε δηλώσεις στη δημοσιογράφο Σάσα Σταμάτη και στην On Τime με το γνωστό μοντέλο - παρουσιάστρια να αναφέρεται στην μοναδική βραδιά των Madwalk 2023, που έλαβε χώρα στο γήπεδο του Τάε Κβο Ντο πριν από λίγες ημέρες.

Όπως πάντα έτσι και αυτή τη φορά η Βίκυ Καγιά έκλεψε όλα τα βλέμματα (δείτε εδώ το εντυπωσιακό της ρούχο) με την ίδια να βιώνει μοναδικές στιγμές τη βραδιά της παρουσίασης, καθώς στο κοινό βρίσκονταν εκλεκτές για εκείνη παρουσίες.

Πιο αναλυτικά, όπως ανέφερε η Καγιά στη Σάσα Σταμάτη μετά από δέκα χρόνια, ο σύζυγός της, Ηλίας Κρασσάς είδε την αγαπημένη του ζωντανά σε παρουσίαση της, μαζί με τα μεγαλύτερα παιδιά του, με τη στιγμή να είναι πολύ ιδιαίτερη και σημαντική για το μοντέλο.

Η αποκάλυψη της Βίκυς Καγιά για τη βραδιά των Madwalk 2023

«Ήταν η πρώτη φορά που ο σύζυγός μου με είδε από κοντά έπειτα από δέκα χρόνια. Ήταν πολύ χαρούμενος με τα μεγάλα του παιδιά. Ήταν όλα μαγικά, αβίαστα, υπέροχα, τα περάσαμε καταπληκτικά», είπε αρχικά η Βίκυ Καγιά για τον σύζυγό της.

«Ο Μικέλε είναι ευγενής, γλυκήτατος και προσγειωμένος. Μάιο και Ιούνιο, για δύο μήνες, θα βρίσκεται και πάλι στην Ελλάδα για τα γυρίσματα μια ταινίας», συνέχισε η Καγιά για τον Μικέλε Μορόνε.

Καγιά - Κρασσάς

Όλα όσα είδαμε στα Madwalk 2023

Οι επώνυμοι

Κάποιοι από τους λαμπερούς παρευρισκόμενους της εκδήλωσης δεν ήταν άλλοι από την Κατερίνα Στικούδη, η οποία φόρεσε ένα πολύ όμορφο see- through σύνολο, το οποίο αναδείκνυε όμορφα τη φουσκωμένη της κοιλίτσα, κι αποκάλυψε μάλιστα πως θα ονομάσουν το δεύτερο παιδί που περιμένει (δείτε εδώ).

@youweekly.gr

Η εντυπωσιακή εμφάνιση της @Κατερίνα Στικούδη με Opera house στα #madwalk2023 στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της 🍼 #youweeklygr #exclusive #babyboom #madwalk #madwalk23

♬ πρωτότυπος ήχος - Youweekly

Παράλληλα, ο Περικλής Κονδυλάτος και ο Βασίλης Ζούλιας έδωσαν το παρόν ενώ πολύ εμπνευσμένες ήταν οι εμφανίσεις του Good Job Nicky και της Marseaux. Από τις υπόλοιπες κυρίες ξεχώρισαν και η Σάσα Σταμάτη, η Βάλια Χατζηθεοδώρου, καθώς και η Κατερίνα Λιόλιου.

@youweekly.gr

Madwalk 2023 stars ✨ Ποιο outfit σας άρεσε περισσότερο; #madwalk #madwalk23 #fyp #fashionshow #fashionstyle

♬ πρωτότυπος ήχος - Youweekly

Ο αισθησιακός χορός της Δέσποινας Βανδή

Ο Μικέλε Μορόνε

Αξίζει να σημειωθεί πως φέτος στα Madwalk 2023 by Three Cents συμμετείχαν οι σχεδιαστές: Apostolos Mitropoulos, Celia Kritharioti, Dante, Eleni Kavvada, Nika, Valtadoros, Vassilis Zoulias & Pericles Kondylatos, Vrettos Vrettakos και τα brands: 5226 by Celia Kritharioti, adidas, Creators Lab by IKEA, MAC Cosmetics, Social Outkast, Pink Woman και XXLOVE.

Στην σκηνή βρέθηκαν οι: Apon, FY, Good Job Nicky, Josephine, Kimi, Andrew Lambrou, Lila, Marseaux, Konnie Metaxa, 3 SUM, Ήβη Αδάμου, Δέσποινα Βανδή, Κατερίνα Λιόλιου, Θοδωρής Μαραντίνης, Κατερίνα Παπουτσάκη, Σάκης Ρουβάς, Τάμτα, Ελένη Φουρέιρα, κ.ά.

Αποκλειστικό υλικό από Ιωάννα Βουτσή