Τοποθετήθηκε στην αυλή του σπιτιού του - Ασημένιο ''θηρίο'' το νέο απόκτημα του Βασίλη Μπισμπίκη

Ήταν κάτι, που το ήθελε πολύ!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Βασίλης Μπισμπίκης είναι ένας άνθρωπος, που δε διστάζει να μιλήσει ανοιχτά και να δείξει μέσα από αναρτήσεις του στα social media, αλλά και από τις δημόσιες εμφανίσεις τους, ποιες είναι οι αγαπημένες του συνήθειες.

Μερικές από αυτές δεν είναι άλλες από τον γιο του, την ηθοποιία, τη Δέσποινα Βανδή, τον Παναθηναϊκό, την Κρήτη και το καλό φαγητό. Το τελευταίο μάλιστα του αρέσει να το απολαμβάνει και μάλιστα συχνά να μαγειρεύει ο ίδιος...για την ακρίβεια να ψήνει!

Για τον λόγο αυτό, ο Βασίλης Μπισμπίκης απέκτησε το απόλυτο εργαλείο για να κάνει τα ψησίματα στο στο σπίτι του. Ο λόγος για την ειδική ψησταριά, που τοποθέτησε στην αυλή του, με την οποία θα κάνει από εδώ και πέρα το κρητικό αντικριστό (δείτε τον εδώ τη στιγμή, που η Βανδή τον φωτογράφησε να ψήνει).

Η νέα αγορά του Βασίλη Μπισμπίκη

«Εδώ θα ξεκινήσει η μάχη. Σε ευχαριστώ Λευτέρη», έγραψε ο Βασίλης Μπισμπίκης.

Βασίλης Μπισμπίκης - αυλή - σπίτι

Οι αποκαλύψεις της Βανδή για τα ψησίματα του Μπισμπίκη

Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στην συνέντευξη με την Μαρία Μπακοδήμου για ένα αστείο περιστατικό με τον σύντροφο της, Βασίλη Μπισμπίκη και στον διατροφικό τρόπο ζωής που έχει πλέον.

Συγκεκριμένα ανέφερε η Δέσποινα Βανδή: «Είμαι σε φάση διατροφής και φτάνουμε στο Πάσχα και λέω “θα φάω, δε μπορώ άλλο ψάρι, σαλάτες κτλ». Περιμένω την Κυριακή του Πάσχα. Ο Βασίλης (φτιάχνει) αντικρυστό και όλα αυτά, εγώ δε θέλω τίποτα από όλα αυτά,… «θέλω μόνο πατάτες τηγανιτές» που είναι το αγαπημένο μου.»!

Και συνέχισε λέγοντας η τραγουδίστρια: «Παίρνω ψωμί με φέτα και ένα μπωλ πατάτες τηγανιτές και τις τρώω με βουλιμία. Δίπλα μου έχω κόσμο. Ήταν η Μαρία η Καβογιάννη. Δοκιμάζω το γλυκό και μετά από λίγο ζήτησα κι άλλες πατάτες. Η Μαρία με παρακολουθούσε και μετά από λίγο μου λέει, «Δέσποινα μπράβο σου, τρως τόσο πολύ και δεν παχαίνεις ποτέ»»!