Χριστίνα Λαμπίρη: «Τον 2018 που σταμάτησα αισθανόμουν... » - Οι λόγοι που την έκαναν να φύγει από την τηλεόραση

Με τι εκπομπή θα επέστρεψε;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Χριστίνα Λαμπίρη: «Τον 2018 που σταμάτησα αισθανόμουν... » - Οι λόγοι που την έκαναν να φύγει από την τηλεόραση

Η Χριστίνα Λαμπίρη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Πρωινό Σουσου στο OPEN, σήμερα Τετάρτη 22/11. Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στην τηλεόραση μετά το "ναυάγιο" των συζητήσεων της με το TV Μακεδονία. Μάλιστα, έκανε και πολλές τηλεοπτικές αποκαλύψεις, ενώ εξέφρασε και τα παράπονα της.

Η συνέντευξη της Χριστίνας Λαμπίρη

«Τον 2018 που σταμάτησα αισθανόμουν πανευτυχής στην τηλεόραση γιατί δεν είχα τίποτα να κάνω. Η πρώτη δοκιμή που έκανα για να δω αν μου λείπει όλο αυτό, ήταν τότε, τέλος Αυγούστου, που συνήθως επιστρέφαμε για τρέιλερ και φωτογράφηση, εγώ ήμουν διακοπές και σκεφτόμουν ότι θα έπρεπε να γυρίσω για όλα αυτά. Μου ερχόταν ασφυξία. Λέω “καλά έχεις κάνει που έχεις σταματήσει”, εκείνη τη στιγμή» αποκάλυψε για την περίοδο που έκανε διάλειμμα από την μικρή οθόνη και ζει όμορφα την ζωή με την οικογένεια της και την εγγονή της που ήρθε πριν μερικούς μήνες στη ζωή.

Ενώ, για τους λόγους που την έκαναν να αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας, είπε: «Όταν χάνεις τον εαυτό σου και γίνεσαι επιθετικός με όλον τον κόσμο και σου φταίνε όλοι, κάτι συμβαίνει, δεν μπορεί να φταίνει όλοι οι άλλοι. Το πέρασα αυτό κι έτσι σταμάτησα. Είχε ξεκινήσει έναν χρόνο πριν η διεργασία εσωτερικά, τα παιδιά που ήταν κοντά μου το ήξεραν. Ήταν μονόδρομος για εμένα».

Τι θα παρουσίαζε αν επέστρεφε στην τηλεόραση; «Θέλω χαρά και χαμόγελα γύρω μου. Εγώ μπαίνω πολύ μέσα στα κοινωνικά θέματα και αυτό με ταλαιπωρούσε. Αισθανόμουν ανύμπορη να βοηθήσω και είχαν την εντύπωση ότι ήμουν ασυνεπής όχι μόνο στο περιεχόμενο, αλλά και στον άνθρωπο που είχα απέναντί μου. Αν μπορούσα να προσφέρω θα ήταν τελείως διαφορετικό. Δεν ήμουν εντάξει με τον εαυτό μου», απάντησε.

Δείτε επίσης: «Τα αυτοκίνητα όλα κολλημένα! Μέσα ήταν ηλικιωμένοι, παιδιά, ζωάκια!» - Ανατριχιάζει η Χριστίνα Λαμπίρη για την φωτιά στο Μάτι

Πως τις φαίνονται οι τωρινές εκπομπές; «Δεν είμαι υπέρ των εκπομπών όπως έχουν γίνει τώρα. Όταν θέλω να ενημερωθώ θα δω ενημέρωση, όταν θέλω να γελάσω θα επιλέξω ένα πρόγραμμα που θα μου το προσφέρει. Δεν γίνεται τη μία στιγμή να κάνουμε γκόσιπ και την άλλη κάτι άλλο. Δεν είσαι δελτίο ειδήσεων. Έτσι γίνεται αχταρμάς, δεν γίνεται τηλεόραση. Προφανώς όμως δεν είμαι σωστή, πηγαίνω αντίθετα στο ρεύμα, γιατί έτσι έχει γίνει η τηλεόραση», σχολίασε.