«Θα ταραζόμουν αν έβλεπα γυμνή φωτογραφία...» - Η αποκάλυψη της Ελένης Μενεγάκη για το Ματέο Παντζόπουλο

«Αλλά αυτό δε σημαίνει κάτι...»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Με αφορμή κάποιες δηλώσεις της δημοφιλούς fashion blogger, Έλενας Γαλύφα, στις οποίες ανέφερε, πως ο σύζυγός της συνηθίζει να βλέπει κοπέλες που ποζάρουν με τα εσώρουχα (δείτε εδώ τι είπε αναλυτικά), άνοιξε μία πολύ μεγάλη συζήτηση στην "Ελένη", η οποία προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του Mega, σήμερα, Τετάρτη 22 Νοεμβρίου. Μάλιστα, η ίδια η αγαπημένη παρουσιάστρια, Ελένη Μενεγάκη προέβη σε μία ενδιαφέρουσα εξομολόγηση σε σχέση με το σύζυγό της, Ματέο Παντζόπουλο.

Η αποκάλυψη της Ελένης Μενεγάκη για το Ματέο Παντζόπουλο

«Το έλεγα και πριν στις διαφημίσεις, όπου είχε φουντώσει πραγματικά πολύ η συζήτηση, θα το πω και τηλεοπτικά. Εγώ λοιπόν, με τον άνθρωπό μου, δεν έχουμε ούτε κωδικούς, ούτε τίποτα. Τα κινητά μας είναι έτσι πεταμένα και όποιος θέλει, όποιο παιδί θέλει, κυρίως η Μαρίνα για να παίξει, για να ψάξει, τα κοιτάει. Εγώ δεν έχω ψάξει ποτέ το κινητό του, ούτε αυτός το δικό μου. Αλλά αν το ανοίξω, όχι για να το ψάξω, δεν κάνω τέτοιες σκέψεις, δε μου έρχονται καν στο μυαλό, και εκτός από τούβλα, φυτά, σπορ αθλητικά, πράγματα που θέλει να διορθώσει στην Άνδρο, που έχουν χαλάσει, βγει μπροστά μου και καμιά γυμνή, ομολογώ, ότι θα ταραχτώ. Θα ταραχτώ πάρα πολύ, θα είναι αυθόρμητη η στεναχώρια μου, κι ας είναι και κατά λάθος.

Αλλά έτσι το βλέπω εγώ, που ούτε το ψάχνω, ούτε κάνω κακές σκέψεις, ούτε πονηρές σκέψεις. Και εννοείται στο σπίτι θα μπεις, μια χαρά υπερθέαμα και μετά από λίγο, θα τα πετάξεις όλα αυτά και θα είσαι με τη χοντρή σου την καλτσούλα, με την ωραία σου τη φόρμα, με την κοτσίδα εδώ πάνω, γιατί δεν αντέχεις άλλο τα μαλλιά σου στο πρόσωπο. Αλλά αυτό δε σημαίνει κάτι, γιατί εγώ θα είμαι με το καλύτερό μου χαμόγελο, γιατί θα θέλω να τον δω», εξομολογήθηκε η αγαπημένη παρουσιάστρια στην κάμερα της εκπομπής της.