«Πες ευχαριστώ! Ένα ευχαριστώ, δηλαδή έλεος! Έλα τώρα...» - Τα αρνητικά σχόλια στο Πρωινό Σουσού για τη στάση του Γιώργου Παπαγεωργίου έξω από το μαιευτήριο

Κατευθυνόμενος στη σύζυγό του, Δανάη Μιχαλάκη και στη νεογέννητη κόρη τους

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Πες ευχαριστώ! Ένα ευχαριστώ, δηλαδή έλεος! Έλα τώρα...» - Τα αρνητικά σχόλια στο Πρωινό Σουσού για τη στάση του Γιώργου Παπαγεωργίου έξω από το μαιευτήριο

Πριν από μία ημέρα ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα για τη Δανάη Μιχαλάκη και τον Γιώργο Παπαγεωργίου, καθώς το ζευγάρι απέκτησε το πρώτο του παιδάκι (δείτε εδώ τις αποκαλύψεις του μαιευτήρα για τον τοκετό και τη γέννα).

Για την ώρα το ζευγάρι δεν έχει κάνει κάποια δήλωση ή ανάρτηση στα social media, ωστόσο η κάμερα της εκπομπής Πρωινό Σουσού βρέθηκε την Τετάρτη (22/11) έξω από το μαιευτήριο περιμένοντας τον νέο πατέρα.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο, ο ηθοποιός ήταν βιαστικός, καθώς μιλούσε στο τηλέφωνό του με αποτέλεσμα να μην απαντήσει στη ρεπόρτερ. Στη συνέχεια τα σχόλια από το πάνελ της εκπομπής ήταν πολλά, καθώς σε μερικούς δεν άρεσε η στάση του Γιώργου Παπαγεωργίου.

Τα σχόλια στο Πρωινό Σουσού για την στάση του Γιώργου Παπαγεωργίου έξω από το μαιευτήριο

«Πες ευχαριστώ, ευχαριστώ, ένα ευχαριστώ παιδιά, ένα ευχαριστώ δηλαδή έλεος! Έλα τώρα, για μένα είναι σοκαριστικό αυτό. Σου λέει κάποιος να σου ζήσει, πες ευχαριστώ και συνέχισε. Παιδιά, ακόμα και αυτό το δικαιολογείτε; Δεν τον δικαιολογώ εγώ, συγγνώμη. Αυτό είναι ανθρώπινο, θέλω το ανθρώπινο, να γυρίσεις να πεις στη ρεπόρτερ ένα ευχαριστώ», είπε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

«Μπορεί να μην άκουσε, γιατί μιλούσε στο τηλέφωνο», είπε η Ελένη Τσολάκη.

«Ένα ευχαριστώ στη ρεπόρτερ, που περιμένει τόση ώρα εκεί, να το πούμε», είπε ο Νίκος Γεωργιάδης.

Οι πρώτες δηλώσεις της μητέρας του

«Χθες γέννησε το βράδυ με φυσιολογικό τοκετό και μαμά και κόρη χαίρουν άκρας υγείας. Γέννησε δύο εβδομάδες νωρίτερα με φυσιολογικό τοκετό και όλα ήταν μια χαρά. Μέχρι τέλος της εβδομάδας θα βγουν από το νοσοκομείο, ο πατέρας σαφώς και ήταν παρών στον τοκετό και είναι μέσα στην τρελή χαρά όλοι μαζί», είπε ο μαιευτήρας της Δανάης Μιχαλάκη.