«Όταν εγώ πονάω ή είμαι στεναχωρημένη, που είναι όλη αυτή η κοινωνία;» - Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Μαριάννας Τουμασάτου στο "Fay' s Time"

«Τα δικά μου "πρέπει" είναι πολύ πιο σοβαρά από...»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η αγαπημένη ηθοποιός, Μαριάννα Τουμασάτου, βρέθηκε καλεσμένη στην πρωινή εκπομπή "Fay's Time", η οποία προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του ΣΚΑΪ, και παραχώρησε μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στην παρουσιάστρια, Φαίη Σκορδά.

Αρχικά, να σημειώσουμε, πως οι συντελεστές της εκπομπής επέλεξαν να την υποδεχτούν με το τραγούδι, που αγαπάει περισσότερο και φανερώθηκε μέσα από το "Secret Song" του Alpha (δείτε εδώ ποιο είναι και την αντίδρασή της). Στη συνέχεια, εκείνη, αφού κάθισε στον καναπέ της εκπομπής, μίλησε μεταξύ άλλων για τα πρέπει μέσα στην κοινωνία και την άποψή της.

Η εξομολόγηση της Μαριάννας Τουμασάτου

«Από το, ότι πρέπει να πάρω ένα τηλέφωνο πρόσωπο που νομίζω πως είναι στεναχωρημένο, από το να μαζέψω ένα αδέσποτο, που έχει τραυματιστεί. Αυτά τα πρέπει της ψυχής μου είναι πολλά. Η αξιοπρέπεια έχει ένα πρέπει μέσα. Αυτό το έχω πάρει και από τους δύο γονείς μου. Τα δικά μου "πρέπει" είναι πολύ πιο σοβαρά από αυτά της κοινωνίας. Σε εκείνα, της κοινωνίας, δεν έχω πολύ μεράκι και δεν με νοιάζει και πολύ. Ειδικά ως νέα δεν επηρεάστηκα καθόλου. Γιατί να με νοιάξει τι θα πει ο κόσμος; Τουλάχιστον συνειδητά, δεν με ένοιαζε.

Όταν εγώ πονάω ή είμαι στεναχωρημένη, που είναι όλη αυτή η κοινωνία; Πουθενά. Σπίτι της και κάνει κριτική. Δεν με ενδιαφέρει. Δεν με ενδιαφέρει η κριτική κανενός, δεν θέλω να κάνω και κριτική σε κανέναν.

Να κάνουμε πλάκα και να πούμε, βεβαίως. Αλλά θα κρίνω εγώ του αλλουνού τη ζωή; Του αλλουνού τις ανάγκες; Είμαι εκεί όταν βρέχει το βράδυ το μαξιλάρι του, είμαι εκεί; Αν δεν είμαι εκεί την ώρα που κλαίει, την ώρα που πονάει, δεν μπορώ να κάνω την έξυπνη και να πω τι φόρεσε και τι έκανε και τι είπε και πού κοιμήθηκε. Δεν με αφορά αυτό», δήλωσε με έντονο τρόπο στην κάμερα της εκπομπής η αγαπημένη και δημοφιλής ηθοποιός.