«Αιχμές» από φίλο της Μαίρης Χρονοπούλου για τον Κώστα Γιαννόπουλο: «Κυκλοφορεί με σοφέρ και πανάκριβα αυτοκίνητα...»

«Το τερπνόν μετά του ωφελίμου»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου: NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου: NDP Photo Agency

Λίγες μέρες μετά το μνημόσυνο 40 ημερών της Μαίρης Χρονοπούλου, που έφυγε από τη ζωή στις 6 Οκτωβρίου, άνοιξαν πάλι οι ασκοί του Αιόλου. Στο επίκεντρο δύο κοντινοί άνθρωποι της αείμνηστης ηθοποιού, από τη μία ο Κώστας Γιαννόπουλος, ιδρυτής του μη κερδοσκοπικού οργανισμού «Χαμόγελο του Παιδιού», και από την άλλη ένας πρώην συνεργάτης της σε ορισμένες από τις μεγαλύτερες ταινίες του παλιού ελληνικού κινηματογράφου, ο χορογράφος και χορευτής Τάκης Σαγιώρ.

Αφορμή στάθηκαν οι δηλώσεις του πρώτου γύρω από το σπίτι της Μαίρης Χρονοπούλου στην Παιανία, το οποίο εκείνη κληροδότησε στο Χαμόγελο του Παιδιού μαζί με σημαντικό μέρος από την περιουσία της. Μεταξύ άλλων ο Κώστας Γιαννόπουλος αναφέρθηκε στη συνολική αξία των αντικειμένων που βρίσκονταν εκεί μετά τον θάνατό της και ανέρχεται στις 4.000€, γι' αυτό και μετά τον θάνατό της είχε σφραγιστεί για ένα διάστημα (διαβάστε εδώ περισσότερες λεπτομέρειες).

Τάκης Σαγιώρ
Τάκης Σαγιώρ

Το ξέσπασμα του Τάκη Σαγιώρ για τον Κώστα Γιαννόπουλο

Με ένα μακροσκελές κείμενο στο Facebook, ο Τάκης Σαγιώρ εξαπέλυσε το πυρά του στον ιδρυτή του Χαμόγελου του Παιδιού, αφήνοντας διάφορες αιχμές απέναντι στο πρόσωπό του. Ακολουθεί η ανάρτησή του:

«Θυμάμαι αυτόν τον άνθρωπο (Κώστα Γιαννόπουλο) προ πολλών ετών, είχε βγει σε μια εκπομπή, μαζί με το παιδάκι του, και καλούσε τον κόσμο να τον βοηθήσουν οικονομικά, γιατί δεν είχε χρήματα να πληρώσει τα φάρμακα και τα νοσηλευτικά που χρειάζονταν ο μικρούλης γιός του. Έπασχε από μια σπάνια ασθένεια και χρειάζονταν πολλά χρήματα... Τα χρήματα βρέθηκαν αλλά δυστυχώς ο μικρούλης δεν τα κατάφερε!

Ο έξυπνος μπαμπάς, βλέποντας την απήχηση που είχε η προσπάθεια του να μαζέψει χρήματα «μέσω τηλεόρασης» σκέφτηκε να εκμεταλλευτεί την δημοσιότητα που πήρε η υπόθεση και δημιούργησε το ίδρυμα (Το Χαμόγελο του Παιδιού) πολύ χρήμα και μεγάλη βοήθεια στα παιδιά που φιλοξενεί -να τα λέμε κι αυτά!

Σήμερα αυτός ο φτωχός πατέρας (Κώστας Γιαννόπουλος) που ζητιάνευε χρήματα (και μπράβο του) για να σώσει το παιδί του, κυκλοφορεί με σοφέρ και πανάκριβα αυτοκίνητα! Ζει σε τεράστιο λουξ σπίτι με προσωπικό! Το ίδρυμα που προεδρεύει, είναι από τα πλουσιότερα ιδρύματα με τεράστια ακίνητη περιουσία, σε όλη την Ελλάδα! Μπράβο του, για την προσφορά του στην κοινωνία και μπράβο του που κατάφερε να ξεφύγει από την μιζέρια και την φτώχεια! Το τερπνόν μετά του ωφελίμου!»