«Η εταιρεία θεωρούσε τότε ότι δεν ήταν στο ύφος μου...» - Το τραγούδι που απέρριψε η Κατερίνα Κούκα και έγινε μεγάλη επιτυχία

«Ένιωσα πολλές φορές την ανασφάλεια αν είναι σωστό...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«Η εταιρεία θεωρούσε τότε ότι δεν ήταν στο ύφος μου...» - Το τραγούδι που απέρριψε η Κατερίνα Κούκα και έγινε μεγάλη επιτυχία

Για το διάστημα που "χάθηκε" από το τραγούδι αλλά και από τα φώτα της δημοσιότητας μίλησε η Κατερίνα Κούκα, το πρωί της Τετάρτης 22/11, στην εκπομπή Happy Day. H τραγουδίστρια μεταξύ άλλων, αποκάλυψε ποιο τραγούδι απέρριψε.

Το τραγούδι που απέρριψε η Κατερίνα Κούκα και έγινε μεγάλη επιτυχία

«Πέρασα περίοδο που δεν ήθελα να τραγουδήσω. Δούλεψα πάρα πολύ, είχα να κοιμηθώ 3-4 μέρες σερί. Άλλαξε τόσο ραγδαία το τοπίο γύρω μου και ψιλοχάθηκα, χωρίς όμως να έχω χαθεί εντελώς.» ανέφερε αρχικά.

Δείτε επίσης: «Υπήρχε μία σεξουαλική πείνα! Μόλις έβλεπαν ένα κορίτσι σε ανάγκη...» - Σοκάρει η Κατερίνα Κούκα για τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις που δέχθηκε

«Ένιωσα πολλές φορές την ανασφάλεια αν είναι σωστό αυτό που κάνω ή αν θα χαθώ τελείως, όμως ακολούθησα την καρδιά μου. Ζηλεύω τους ηθοποιούς που μεγαλώνουν και μπορούν να παίξουν έναν ηλικιωμένο» πρόσθεσε η Κατερίνα Κούκα.

«Ήταν να πω το «Πόσο πολύ σ’ αγάπησα» που έχει πει ο Χρήστος Θηβαίος. Εγώ επέμεινα γι’ αυτό το κομμάτι. Η εταιρεία θεωρούσε τότε ότι δεν ήταν στο ύφος μου, όμως εγώ το λέω στις ζωντανές μου εμφανίσεις» είπε μεταξύ άλλων.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Οι δηλώσεις της για την Μαρινέλλα και την φωνή της

Στην συνέντευξη της στο Open, που έδωσε η Κατερίνα Κούκα αποκάλυψε πως ακόμα και σήμερα κάνει μαθήματα φωνητικής. Επιπλέον δεν δίστασε να μιλήσει για την αγαπημένη της δασκάλα και είδωλο, Μαρινέλλα. Συγκινημένη για την κορυφαία τραγουδίστρια μίλησε για αυτήν με τα καλύτερα λόγια και ανέφερε και ορισμένες συμβουλές που της έδωσε για να "φτιάξει" και να σκληρύνει ο χαρακτήρας της.

Παράλληλα, όμως, η Κατερίνα Κούκα έκανε μια παραδοχή και θυμήθηκε όσα τής είχε πει η Μαρινέλλα. «Δεν θεώρησα ποτέ τον εαυτό μου μεγάλη τραγουδίστρια. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τη Μαρινέλλα -μια από τις μεγάλες δασκάλες μου-, που μου είπε “να σου πω, και άρρωστοι και κουρασμένοι είμαστε στρατιώτες και διασκεδαστές. Δεν έχεις δικαίωμα να φεύγεις και να εγκαταλείπεις με την πρώτη δυσκολία».

Η Κατερίνα Κούκα σε άλλο σημείο της συνέντευξής της αποκάλυψε ότι αμφιβάλλει ακόμη και σήμερα για το ταλέντο της, κάτι που δεν ρίχνει την διάθεση της και κάνει μαθήματα φωνητικής. Πιο συγκεκριμένα, είπε: «Αμφισβητώ ακόμα τον εαυτό μου. Κάνω φωνητική με τη δασκάλα μου. Είναι ένας αγώνας δρόμου ατέρμονος, δύσκολος, σκληρός και πολλές φορές γονατίζεις».

«Το κοινό νιώθει τι νιώθεις και συμμετέχει στη χαρά και στον πόνο σου. Μου έχει συμβεί να έχω 40 πυρετό και έβαζα ψυχή. Ο κόσμος με χειροκροτούσε πολύ περισσότερο από οτι όταν ήμουν άρτια», ανέφερε συγκινημένη η ερμηνεύτρια. Η Κατερίνα Κούκα όμως θέλησε να ολοκληρώσει, λέγοντας: «Έχω μετανιώσει για πράγματα αλλά όχι για πολλά».