«Δεν μπορώ να σου αποκαλύψω πότε...» - Το τηλεφώνημα της Κατερίνας Καινούργιου στο Νίκο Κοκλώνη που γέμισε ερωτηματικά

«Εκεί είναι η ίντριγκα...»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Κατά τη διάρκεια της πρωινής εκπομπής "Super Κατερίνα", σήμερα, Τετάρτη 22 Νοεμβρίου, η οποία προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του Alpha, βρέθηκε καλεσμένος ο Νικόλας Ραπτάκης, που είναι καθηγητής στο αγαπημένο reality της Μουσικής Ακαδημίας του "Fame Story", του Star.

Μεταξύ άλλων θεμάτων που συζητήσαν έθιξαν και το γεγονός, πως ακόμα δεν έχουν στολίσει στο σπίτι των σπουδαστών, μάλιστα η γνωστή και αγαπημένη παρουσιάστρια, Κατερίνα Καινούργιου, είχε τηλεφωνική σύνδεση με τον παρουσιαστή και παραγωγό του show, Νίκο Κοκλώνη, ώστε να τον ρωτήσει. Πρωτύτερα, η ίδια είχε κάνει ζωντανά μια αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή (δείτε εδώ τι είπε).

Το τηλεφώνημα της Κατερίνας Καινούργιου στο Νίκο Κοκλώνη στον αέρα της εκπομπής

«Γιατί δεν έχετε στολίσει ακόμα στο σπίτι;», είπε αρχικά στο τηλέφωνο η δημοφιλής παρουσιάστρια. «Θα στολίσουμε το σπίτι το Fame Story με διαδικασία, τα παιδιά. Θα βάλουν το αστέρι, θα δούμε ποιος. Δεν μπορώ να σου αποκαλύψω πότε, ούτε το ποιος θα βάλει το αστέρι! Εκεί είναι η ίντριγκα», της απάντησε ο επιχειρηματίας και έληξαν τη σύνδεση.

Τα σκηνικά που σχολιάστηκαν στο χθεσινό επεισόδιο 21/11 της Μουσικής Ακαδημίας

Η Ελεωνόρα πρόκειται να πει το γνωστό τραγούδι της Μπάρμπι στο επόμενο live και για να γίνει σωστά θα πρέπει να ενσαρκώσει κάποιος από τους συμπαίκτες της τον Κεν, ώστε να τη βοηθήσει. Όπως, αποκαλύφθηκε ο Κεν, δε θα είναι ένας, αλλά δύο, και αυτοί δεν είναι άλλοι από τα δίδυμα. Η ίδια η τραγουδίστρια είπε, ότι «Ο Ντάνι μου μοιάζει περισσότερο για Κεν». Και όλοι απόρησαν μαζί της, «άρα και ο Βίκτορ».

Μάλιστα, η παίκτρια πήγε και ενημέρωσε τα αγόρια για αυτή την απόφαση, αλλά δεν έδειξαν μια πολύ θερμή και καλή πρόθεση, για να της παρέχουν αυτή τη βοήθεια. Κάτι που σχολιάστηκε ιδιαίτερα από τους φανατικούς τηλεθεατές της εκπομπή στο αγαπημένο τους μέσο κοινωνικής δικτύωση, το Twitter.

Για ακόμα μία φορά στο μάθημα της ηθοποιού προκλήθηκε ιδιαίτερη αναστάτωση, αφού αποφάσισε να χωρίσει τους διαγωνιζόμενους σε ζευγάρια και ο ένας να σκηνοθετήσει τον άλλον. Ένα από αυτά ήταν η Μέγκαν με την Αριστέα, το οποίο συζητήθηκε και περισσότερο και στο Twitter. Οι δύο σπουδάστριες της Μουσικής Ακαδημίας έχουν, στο παρελθόν, έρθει σε πολλές ρήξεις, κάτι που φαίνεται, ότι λύθηκε στο τελευταίο live. Έτσι, λοιπόν συνεργάστηκαν άψογα, αλλά και αγκαλιάστηκαν.