«Θα του έλεγα "είμαι έγκυος, πρέπει να το προστατεύσουμε"» - Η εξομολόγηση της Κατερίνας Καινούργιου για τα προσωπικά της

«Ο Θέμης θα είναι ο πρώτος που θα το μάθαινε»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Θα του έλεγα

Σε μια ακόμα πολύ προσωπική εξομολόγηση προχώρησε η Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα της εκπομπής Super Κατερίνα στον ALPHA, σήμερα Τετάρτη 22/11. Αφορμή στάθηκε ένα σχόλιο που έκανε στο πλατό, μιλώντας στο ακουστικό με τον συνεργάτη της.

Η παρουσιάστρια πολλές φορές έχει εξομολογηθεί προσωπικές της στιγμές, όπως για παράδειγμα την επιθυμία της να γίνει μητέρα και να δημιουργήσει τη δική της οικογένεια. Μάλιστα, πριν περίπου ένα χρόνο προχώρησε σε κρυοσυντήρηση ωαρίων, την οποία ολοκλήρωσε με επιτυχία.

Η εξομολόγηση της Κατερίνας Καινούργιου περί εγκυμοσύνης

Σήμερα λοιπόν, αποκάλυψε ποιο θα ήταν το πρώτο άτομο που θα αποκάλυπτε την εγκυμοσύνη της αν ποτέ κατάφερε να γίνει μαμά, με σκοπό να την προστατεύσουν από την τηλεόραση.

«"Μπορεί να σου έχω πει ένα ψέμα για έναν όμορφο λόγο που θα αποκαλυφθεί σε λίγες ημέρες". Λέω στον Παρθένο συνεργάτη μου, τον Θέμη. Όχι, δεν είμαι έγκυος ρε παιδιά. Αυτό θα το είχα πει από την πρώτη στιγμή. Μακάρι Θεέ μου. Ο Θέμης θα είναι ο πρώτος που θα το μάθαινε. Θα του έλεγα "είμαι έγκυος, πρέπει να το προστατεύσουμε". Θα ήταν ο πρώτος που θα το μάθαινε και ο μοναδικός. Αν βρούμε πατέρα, θα το μάθετε», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Η συγκίνηση της για τα παιδιά που κακοποιούνται

Σε υπόθεση φρίκης φαίνεται να εξελίχθηκε η υπόθεση της Φαίης Μπακογιώργου, η οποία βρέθηκε νεκρή το 2021 στην περιοχή των Πατησίων, αφού η 23χρονη είχε υποστεί βαρύτατα και ειδεχθή βασανιστήρια από το οικογενειακό της περιβάλλον (δείτε τι έχει συμβεί). Οι τελευταίες ειδήσεις, οι οποίες είναι άκρως σοκαριστικές αναφέρουν ως εμπλεκόμενη στο στυγερό έγκλημα τη μητέρα της, αλλά και την αδερφή της.

Με αφορμή την υπόθεση αυτή, αλλά και το θλιβερό γεγονός από την είδηση του ατυχήματος βρέφους, που παρέσυρε όχημα, καθώς το τοποθετούσε στο αυτοκίνητό της η μητέρα του, έκανε ένα σχόλιο στην εκπομπή την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου, "Super Κατερίνα", που προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του Alpha, η γνωστή παρουσιάστρια, Κατερίνα Καινούργιου, εμφανώς συγκινημένη.

«Πριν πάμε σε διαφημίσεις, θέλω να πω κάτι που σκεφτόμουν από το πρώτο μέρος της εκπομπής. Βλέπεις τώρα ο Θεός... Βλέπεις μια μάνα, που ο Θεός της χαρίζει ένα παιδάκι, ενώ άλλες γυναίκες δεν μπορούν να κάνουν παιδιά και δυσκολεύονται, το εκδίδει, το κακοποιεί και φέρεται να το έχει δολοφονήσει. Και βλέπεις άλλη μια μανούλα, που έκανε ένα μωράκι τριών μηνών, πάει να το βάλει στο αμάξι και περνά ξαφνικά μια μηχανή και το δολοφονεί. Γενικώς, σκεφτόμαστε διάφορα...», υπογράμμισε η παρουσιάστρια.