Είναι μαζί 40 χρόνια και ακόμα κάνουν ερωτικές αποδράσεις! Στον Μυστρά ο Αντύπας αγκαλιά με την κούκλα γυναίκα του

Πενταήμερη απόδραση για δύο

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Ποιος είπε ότι ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Σίγουρα όχι ο μεγάλος λαϊκός βάρδος, τον οποίο συναντήσαμε κατ' αποκλειστικότητα σε μία ρομαντική εξόρμηση εκτός Αθηνών. «Είμαι στα χάι μου, όταν σ' έχω πλάι μου», λέει ο Αντύπας κάθε φορά που βρίσκεται δίπλα στη σύζυγό του, και συνοδοιπόρο στη ζωή τα τελευταία 40 χρόνια, την Στέλλα, κάτι που φαίνεται και στο στιγμιότυπο που εξασφάλισε το youweekly.gr. Το ζευγάρι αγκαλιά χαμογελάει στον φακό και δείχνει έτοιμο για την ανανέωση των όρκων του το ερχόμενο καλοκαίρι στην Φλόριντα (διαβάστε εδώ περισσότερες λεπτομέρειες).

Σύμφωνα με πληροφορίες του youweekly.gr ο Αντύπας με τον Στέλλα βρίσκονταν στον Μυστρά για πέντε μέρες αναψυχής, και αναχώρησαν το περασμένο Σαββατοκύριακο με τις καλύτερες εντυπώσεις. Αυτή ήταν μόνο μία από τις πολλές εκπλήξεις που έχει κάνει ο τραγουδιστής στη γυναίκα του, δείχνοντας έτσι πως δεν πρόκειται να αφήσει τη φλόγα μεταξύ τους να σβήσει. Παράλληλα δεν έχει κρύψει ότι της χρωστάει πολλά, και πάντα ψάχνει τρόπους να την ευχαριστήσει που στάθηκε δίπλα του σε όλη τη μεγάλη πορεία του στο τραγούδι, ακόμα και όταν τα πράγματα δεν ήταν ρόδινα.

Αντύπας Στέλλα
Αποκλειστικό στιγμιότυπο από την εξόρμηση του ζευγαριού στον Μυστρά

Τι δήλωνε ο τραγουδιστής για τη γυναίκα του

«Οπωσδήποτε η Στέλλα με στήριξε στις δύσκολες στιγμές και με έχει σώσει πολλές φορές από τον γκρεμό», έχει πει χαρακτηριστικά στο «Πρωινό Σουσού» ο Αντύπας για τη γυναίκα της ζωής του. Εκείνη πάντως αποφεύγει τα φώτα της δημοσιότητας, στέκεται στο πλευρό του με διακριτικό τρόπο και για του λόγου το αληθές είναι ελάχιστες οι φορές που θα τους δούμε σε κάποια δημόσια έξοδο -πάντα σε σύγκριση με το διάστημα που είναι μαζί.

Σε αυτά τα 40 χρόνια, πέρα από τις δυσκολίες, έχουν περάσει μαζί και πολλές όμορφες στιγμές, με αποκορύφωμα τον ερχομό των παιδιών τους. Συγκεκριμένα έχουν αποκτήσει έναν γιο, τον Πρόδρομο, που ακολουθεί στα χνάρια του πατέρα του και έχει συνεργαστεί μαζί του στο παρελθόν, και μία κόρη, την Όλγα, που δεν ασχολείται με τον καλλιτεχνικό χώρο και του έχει χαρίσει δύο υπέροχα εγγόνια.

Αντύπας Στέλλα
Ο Αντύπας με τον σύζυγό του Στέλλα, τον γιο τους Πρόδρομο και τη δική του σύντροφο Ελένη Ντίνα
Φωτογραφία αρχείου: NDP Photo Agency

Αντύπας Στέλλα κόρη γάμος
Αντύπας και Στέλλα με την κόρη τους Όλγα στον γάμο της το 2013
Φωτογραφία αρχείου: NDP Photo Agency