«Μου έγινε πρόταση για...» - Η επιβεβαίωση της Ματίνας Νικολάου για την τηλεοπτική εκπομπή που την προσέγγισαν και ο λόγος που την απέρριψε

«Δεν το έχω μετανιώσει, γιατί...»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Βραδινή δημόσια εμφάνιση πραγματοποίησε πρόσφατα, η αγαπημένη ηθοποιός, Ματίνα Νικολάου, την οποία γνωρίσαμε μέσα από την εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, ως "Βάνια". Η ηθοποιός παραχώρησε μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή "Breakfast@Star", που προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του Star, σήμερα, Τετάρτη 22 Νοεμβρίου. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην τηλεοπτική πρόταση για πασίγνωστη εκπομπή που είχε δεχτεί (δείτε εδώ την πρώτη ανακοίνωση).

Οι δηλώσεις της Ματίνας Νικολάου

«Είμαι καλά. Περνάω καλά μακριά από την τηλεόραση, αλλά θεωρώ πολύ χρήσιμο αυτό τον ελεύθερο χρόνο. Μου λείπει και ο ρόλος που είχα στην εκπομπή και η εκπομπή πάρα πολύ. Δηλαδή η καθημερινότητά μου έχει αλλάξει εντελώς, αλλά δε με πιάνει και πλάκωμα. Έζησα ωραίες στιγμές εκεί. Μιλάμε με το Νίκο και είναι καλά. Θα είμαι κι εγώ στη νέα του ταινία, θα είναι πολύς κόσμος, ξεκινάνε σιγά σιγά τα γυρίσματα, είμαστε σε αυτή τη διαδικασία τώρα.

Ναι, δέχθηκα πρόταση να συμμετέχω στην εκπομπή "Οδός Ζαρίφη 2", αλλά ο λόγος που την απέρριψα ήταν ανάγκη μου να κάνω κάτι διαφορετικό από το ρόλο της Βάνιας. Θέλω να κάνω ρόλους σαφώς, αυτή είναι η ανάγκη μου, αλλά σε σίριαλ. Έχω δει την εκπομπή και μια χαρά είναι τα παιδιά. Νομίζω, πως ήταν για κάποιο ρόλο που υπάρχει ήδη.

Δεν το έχω μετανιώσει, γιατί καμιά φορά είμαι μεσημέρι στο σπίτι και λέω τοι ωραία, που είμαι μεσημέρι στο σπιτάκι μου. Βλέπω και την τηλεόρασή μου, όποτε θέλω. Δε νομίζω, ότι θα πάω στην εκπομπή, ούτε στο δεύτερο μισό. Μου έχει γίνει πρόταση για το YFSF (δείτε ποιοι άλλοι είναι υποψήφιοι), είμαι θετική, γιατί νομίζω, πως μου ταιριάζει», ανέφερε η αγαπημένη ηθοποιός στην κάμερα της εκπομπής.