Your Face Sounds Familiar: Τρεις άνδρες και δύο γυναίκες - Τα 5 πρόσωπα που ετοιμάζεται να "κλείσει" ο ΑΝΤ1

Κάποιοι σχεδόν έχουν συμφωνήσει...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Your Face Sounds Familiar: Τρεις άνδρες και δύο γυναίκες - Τα 5 πρόσωπα που ετοιμάζεται να

Οι συζητήσεις για το Your Face Sounds Familiar έχουν ξεκινήσει εδώ και καιρό και όλα δείχνουν πως ο ΑΝΤ1 θα το επαναφέρει, γι' αυτό και ψάχνει να βρει τα πρόσωπα που θα συμμετέχουν σε αυτό. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής του ΣΚΑΙ, Fay's Time, οι πρώτες επαφές έχουν γίνει ήδη.

Πέντε είναι, σύμφωνα με τις πληροφορίες αυτές, οι διάσημοι που έχει προσεγγίσει το κανάλι. Τρεις ηθοποιοί και δύο τραγουδιστές. Τρεις άνδρες και δύο γυναίκες. Δύο, μάλιστα, προέρχονται από το Καλό Μεσημεράκι που παρουσίαζε με επιτυχία για χρόνια ο Νίκος Μουτσινάς.

Τα πρόσωπα που θέλει ο ΑΝΤ1 για το Your Face Sounds Familiar

Ο λόγος για την Ματίνα Νικολάου και τον Πέτρο Πυλαρινό (δείτε εδώ το ξεκαθάρισμα της Βάλιας Χατζηθεοδώρου για το τρίτο πρόσωπο στη σχέση τους μετά τον χωρισμό), αλλά και τον Στράτο Λύκου, τον Αντώνη Λουδάρο και την Γωγώ Γαρυφάλλου (δείτε εδώ ποιος είναι ο πατέρας της κόρης της). Οι συζητήσεις βρίσκονται για κάποιους σε πρώιμο στάδιο, όμως ο δημοσιογράφος της εκπομπής που έκανε το ρεπορτάζ ανέφερε πως τρεις εξ’ αυτών είναι ένα βήμα πριν την οριστική συμφωνία.

Ματίνα Νικολάου Your Face Sounds Familiar

Your Face Sounds Familiar Πέτρος Πυλαρινός

Your Face Sounds Familiar Αντώνης Λουδάρος

Your Face Sounds Familiar Στράτος Λύκος

Your Face Sounds Familiar Γωγώ Γαρυφάλλου

Αξίζει να σημειωθεί πως ο ΑΝΤ1 σκοπεύει να εντάξει το project στο δεύτερο μισό της σεζόν, γεγονός που σημαίνει πως η πρεμιέρα του show ίσως πραγματοποιηθεί στις αρχές του 2024, λίγο μετά τα Χριστούγεννα.

Ποια θα παρουσιάσει το show

Το όνομα της παρουσιάστριας έχει «κλειδώσει». Η Μπέττυ Μαγγίρα αναμένεται να αναλάβει αυτόν τον ρόλο, κάτι που είχε ακουστεί και στην παρουσίαση προγράμματος του ΑΝΤ1 το περασμένο καλοκαίρι.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του youweekly.gr, αυτή ήταν μία από τις υποσχέσεις που είχαν δοθεί από την πλευρά του καναλιού εκείνη την περίοδο, για να κλείσουν την μεταξύ τους συμφωνία και η παρουσιάστρια δεν είχε κρύψει τη δυσαρέσκειά της όταν αυτό το σενάριο φαινόταν να απομακρύνεται με ανθρώπους από τον ΑΝΤ1 να επικαλούνται λόγους budget. Πρόκειται άλλωστε για ένα απ' τα πιο ακριβά projects του σταθμού.

Τριαντάφυλλος Μαριάντα Πιερίδη

Όσον αφορά στους διαγωνιζόμενους, άνθρωποι του καναλιού έχουν βολιδοσκοπήσει κάποια ακόμη πρόσωπα, ανάμεσά τους ο Τριαντάφυλλος και η Μαριάντα Πιερίδη, προκειμένου να δουν και τις δικές τους προθέσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες έχουν γίνει ήδη τα πρώτα ραντεβού και αναμένεται σύντομα να δοθούν και οι τελικές απαντήσεις.