Aυτός είναι ο πατέρας της κόρης της Γωγώς Γαρυφάλλου

Ο χωρισμός 15 μέρες μετά τη γέννηση της κόρης της και η σχέση που διατηρούν τώρα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Δύσκολες ώρες περνάει η Γωγώ Γαρυφάλλου, καθώς αποχαιρέτησε τον Γιάννη Φλωρινιώτη, ξεσπώντας σε κλάματα καθ' όλη τη διάρκεια της κηδείας που τελέστηκε την Παρασκευή 9/6. Ο αγαπημένος τραγουδιστής ήταν για εκείνη σαν δεύτερος πατέρας της.

Αυτή η δύσκολη στιγμή στη ζωή της αποτελεί μία παρένθεση, καθώς από το 2020 η Γωγώ βιώνει τις πιο ευτυχισμένες μέρες της μετά τον ερχομό του παιδιού της. Λίγο πριν φέρει στη ζωή την κορούλα της, είχε παντρευτεί τον τότε σύντροφό της και πατέρα της μονάκριβής της, Κυριάκο. Τη σχέση τους είχε αποκαλύψει με μία ανάρτηση στο Instagram.

Γωγώ Γαρυφάλλου σχέση

Ωστόσο, λίγο αργότερα ακολούθησαν χωριστούς δρόμους.

Σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στην εκπομπή Καλοκαίρι Not στο ΟΡΕΝ, είχε μιλήσει για τον πρώην σύντροφό της, ενώ αναφέρθηκε και στη σχέση μαμάς-κόρης.

Γωγώ Γαρυφάλλου

Η σχέση της Γωγώς Γαρυφάλλου με τον πατέρα της κόρης της

Η Γωγώ Γαρυφάλλου λίγο πριν φέρει στον κόσμο την μονάκριβή της είχε ξαφνιάσει τους πάντες με την ανακοίνωση του γάμου της. Ο λαμπερός γάμος ήταν το hot θέμα εκείνων των ημερών, ενώ το γαμήλιο γλέντι που ακολούθησε ήταν ένα ολονύχτιο πάρτι.

Γωγώ Γαρυφάλλου
Στιγμιότυπο από τον γάμο/Facebook

Γωγώ Γαρυφάλλου

Αργότερα, ωστόσο, η Γωγώ και ο Κυριάκος ακολούθησαν χωριστούς δρόμους, διατηρώντας, όμως, άριστες σχέσεις. Όπως είχε αποκαλύψει: «Με τον μπαμπά της κόρης μου είμαστε πιο καλά τώρα παρά το διάστημα που μείναμε πέντε μήνες παντρεμένοι. Δεν τον αισθάνθηκα ποτέ άντρα μου -το αισθάνθηκα φλερτ. Είμαι τέλεια για φίλη για αυτόν τον άνθρωπο, πώς προέκυψε η καψούρα; Θα κάνω κι άλλο παιδί και θέλω να υιοθετήσω άλλο ένα παιδάκι. Έχω φτάσει σε ηλικία που διαλέγω, δεν με διαλέγουν».

«Στην κόρη μου θα έλεγα...»

Το «Γωγουλίνι», όπως ήταν αναμενόμενο, έδωσε και μία πιο ιδιαίτερη απάντηση στο ερώτημα τι θα έλεγε στην κόρη της, αν ήθελε να ακολουθήσει τα βήματά της. «Αν η κόρη μου θελήσει να ασχοληθεί με την τηλεόραση θα τη μανατζάρω. Της έχω πάρει και "επιστροφή" (σ.σ. το ακουστικό των παρουσιαστών) μινιόν. Το έκανα ειδική παραγγελία και της είπα “όταν θα πας στα μεγάλα κανάλια, θα έχεις τη vintage επιστροφή της μαμάς”. Έχω τρέλα με την κόρη μου, την έχω γράψει σε πρακτορείο μοντέλων και περιμένουμε να κάνουμε μια μεγάλη καμπάνια στην Αίγυπτο. Είναι πολύ όμορφο παιδάκι και θα πρέπει να περάσει και κοινωνικά μηνύματα». (Δείτε εδώ όσα είχε πει για το αν θα πήγαινε (με) την κόρη της σε reality)