Κηδεία Φλωρινιώτη: «Αν ξαναγεννιόμουν, πάλι τον ίδιο θα ήθελα να έχω...» - Σπάραξαν μπροστά στις κάμερες η Μάχη, ο Νίκος & η Γαρυφάλλου

Δεν σταμάτησαν να κλαίνε

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Κηδεία Φλωρινιώτη: «Αν ξαναγεννιόμουν, πάλι τον ίδιο θα ήθελα να έχω...» - Σπάραξαν μπροστά στις κάμερες η Μάχη, ο Νίκος & η Γαρυφάλλου

Την Παρασκευή 9/6 πραγματοποιήθηκε η κηδεία του Γιάννη Φλωρινιώτη και πλήθος κόσμου βρέθηκε δίπλα στην οικογένεια του 76χρονου καλλιτέχνη για να συμπαρασταθεί, αλλά και να αποχαιρετήσει τον ίδιο, αφήνοντας την ψυχή του να ηρεμήσει στην τελευταία του κατοικία.

Η κάμερα του Open Weekend βρέθηκε εκεί, μάλιστα, και απέσπασε μερικές δηλώσεις από τους αγαπημένους του ανθρώπους, με την Γωγώ Γαρυφάλλου να μην μπορεί να συνέλθει από το κλάμα (δείτε εδώ φωτογραφίες δίπλα στην Αννούλα πάνω από το φέρετρο), καθώς ήταν σαν δεύτερος πατέρας για εκείνη, ενώ ο γιος του, Νίκος, και η σύζυγός του, Μάχη, βρίσκονταν επίσης βυθισμένοι στον πόνο τους.

Οι δηλώσεις της Γαρυφάλλου, του Νίκου & της Μάχης Φλωρινιώτη στην κηδεία του Γιάννη

«Δικαιώθηκε τώρα που πάει εκεί ψηλά έστω και τώρα. Ειλικρινά σας μιλάω, ο πιο αδικημένος καλλιτέχνης ήρθε η ώρα να δικαιωθεί. Θέλω να τον ευχαριστήσω δημόσια για όσα μου έχει προσφέρει. Είναι ο μόνος που έχει βοηθήσει όλο τον κόσμο και δεν έχει πάρει χέρι βοηθείας από πουθενά», είπε αρχικά σπαράζοντας στην κάμερα η Γωγώ Γαρυφάλλου.

«Ήταν ένας εξαίσιος πατέρας, ένας πολύ καλός άνθρωπος. Αν ξαναγεννιόμουν, πάλι τον ίδιο θα ήθελα να έχω για πατέρα. Του βάλαμε μαζί του την αγαπημένη του κολόνια και το μικρόφωνό του», δήλωσε έπειτα ο Νίκος Φλωρινιώτης και η μητέρα του πρόσθεσε: «Δεν το περιμέναμε να συμβεί, μάς ήρθε πάρα πολύ ξαφνικό. Ήμασταν απροετοίμαστοι αλλά ο Θεός έτσι ήθελε».

Διαβάστε επίσης: Κηδεία Φλωρινιώτη: «Μέναμε στην ίδια πολυκατοικία! Έχω ένα παράπονο...» - Η άγνωστη σχέση του Κοκλώνη με τον τραγουδιστή και η μεγάλη συγκίνησή του

Τραγική ειρωνεία με το στολισμό στην εκκλησία

Μέσα από το ρεπορτάζ του T-Live αποκαλύφθηκε μια τραγική λεπτομέρεια, καθώς έγινε γνωστό, πως τον στολισμό της εκκλησίας τον επιμελήθηκε η κόρη του, Αννούλα, η οποία έβαλε στο ναό τις ανθοστήλες από το γάμο της, που δεν έγινε πριν από δύο χρόνια λόγω κορωνοϊού.