Καίτη Φίνου: Έχασε όλα της τα δόντια - «Όλα ξεκίνησαν μετά τον κορωνοϊό, όχι από τα εμβόλια»

«Όλο αυτό με έχει ρίξει ψυχολογικά...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDP PHOTO
NDP PHOTO

Τον λόγο που έχασε την οδοντοστοιχία της, αποκάλυψε η Καίτη Φίνου (δείτε εδώ τις νέες αποκαλύψεις της για τον Σταμάτη Γαρδέλη), μέσα απο ανάρτησή της στον προσωπικό λογαριασμό της στο Tik Tok. Η ηθοποιός η οποία είναι πολύ ενεργή στα social media τον τελευταίο καιρό, σε βίντεο της, εξομολογήθηκε τι συνέβη την περιόδο του Covid.

Η Καίτη Φίνου αποκάλυψε τον λόγο που "έχασε" το χαμόγελό της

«Αυτό που μου συμβαίνει, που δεν βγαίνω φωτογραφίες χαμογελαστή… Έφυγαν τα δόντια μου με τον Covid. Είχα γέφυρες, σάπισαν όλα μετά τον Covid που έπαθα εγώ, που αρρώστησα. Έπρεπε να τα φτιάξω τον καιρό που ήμασταν κλεισμένοι μέσα, τότε δεν μπορούσα να πάω στον οδοντίατρο. Δεν μπορούσα γενικά να πάω στον γιατρό. Ξεκίνησε από ένα λάθος. Τελοσπάντων, μην πολυλογώ είχαν σαπίσει κάτω από τις γέφυρες τα δόντια. Δεν φαινόντουσαν» ανέφερε αρχικά η ηθοποιός.

«Βρίσκομαι σε μια διαδικασία να βγάλω πρώτα τις ρίζες και να μπουν σιγά σιγά κάποια εμφυτεύματα. Πάω σε δημόσιο νοσοκομείο. Έχω πολύ χρόνο μπροστά μου. Όλο αυτό με έχει ρίξει ψυχολογικά, αλλά εντάξει για να μιλάω τώρα, θα το έχω ξεπεράσει. Δεν φτάνει αυτό, αλλά μου εμφανίστηκε μετά την αρρώστια του Covid, ωχρά κηλίδα. Έχω εκφυλισμό της ωχράς κηλίδας. »

«Ευχαριστώ την Ναταλία Γερμανού που με έστειλε στην δική της οφθαλμίατρο και υπάρχει μια διαδικασία με ενέσεις και δεν συμμαζεύεται», είπε η Καίτη Φίνου στο βίντεο της στα social media.

Δείτε εδώ την ανάρτησή της:

«Δεν είναι δική μου επιλογή που δεν βρίσκομαι πουθενά»

Το μεσημέρι της Κυριακής (2/10) η Καίτη Φίνου μετά από το ατύχημα που είχε, βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής, «Γεια σου» και μοιράστηκε μεταξύ άλλων, το παράπονό της καθώς πλέον δεν της γίνονται προτάσεις στην τηλεόραση.

«Είμαι από τους ανθρώπους που ό,τι κι αν πω ότι μου συνέβη για να δώσω ένα μάθημα στους άλλους θα με προσπεράσουν. Θα βγει μετά ένα όνομα και θα πει “πέρασα κατάθλιψη” και να τα καλέσματα για να δουλέψουν σε εκπομπή, να τα σίριαλ.

Με βλέπεις πουθενά; Δεν είναι δική μου επιλογή που δεν βρίσκομαι πουθενά. Εδώ εγώ είμαι. 33 σίριαλ έγιναν… Γιατί; Γιατί είμαι των 80s; Γιατί φόραγα βλεφαρίδες, τώρα δεν φοράνε; Μου έχουν πει ότι είμαι χοντρή. Ο Μάρκος Τάγαρης, ο θεατρικός επιχειρηματίας μου είχε πει “πώς έγινες;”».