Ιωάννα Τούνη και Δημήτρης Αλεξάνδρου σε ερωτικές περιπτύξεις στο γυμναστήριο (Bίντεο)

«Δεν θα κάνουμε προπόνηση τελικά...»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΔΡΟΥΚΑΣ
NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΔΡΟΥΚΑΣ

Στην καλύτερή τους φάση βρίσκονται πλέον η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου. Ο ερχομός του γιου τους, του Πάρη, μπορεί να έχει αναστατώσει την καθημερινότητά τους με τον πιο γλυκό τρόπο, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι έχουν «κλείσει» σαν ζευγάρι. Κάθε άλλο θα έλεγε κανείς, βλέποντας τις τελευταίες αναρτήσεις τους, στις οποίες συμπρωταγωνιστούν σε ένα κρεσέντο αφιερώσεων. Δείτε εδώ για παράδειγμα τι έλεγε η Ιωάννα για τον αγαπημένο της, και τον Μικέλε Μορόνε, λίγες ώρες μετά την εμφάνισή του δεύτερου στο MadWalk.

Οι εκδηλώσεις αγάπης δεν σταμάτησαν εκεί φυσικά. Το πρωί της Τετάρτης 22 Νοεμβρίου (θεωρητικά) ήταν αφιερωμένο στη γυμναστική τους, με την influencer να ξεκινάει προπόνηση όπως κάθε άλλη φορά, έχοντας παρέα τους δύο άντρες της ζωής της. Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ωστόσο φαίνεται πως είχε διαφορετική... άποψη, αφού δεν την άφησε σε ησυχία, πήγαινε συνεχώς στο πλευρό της, την αγκάλιαζε και την δάγκωνε.

Φουλ ερωτευμένοι Τούνη και Αλεξάνδρου

«Έχει διάθεση για μπούρδες σήμερα ο Δημήτρης, δεν θα κάνουμε προπόνηση τελικά», σχολίασε με χιούμορ η Ιωάννα βλέποντας τις διαθέσεις του συντρόφου της, που δεν έμεινε εκεί, καθώς την έπιασε αγκαλιά και την έσφιγγε με στοργή.

Μπορεί από την ημέρα ειδικά που έγιναν γονείς να μην μιλάει συχνά για την προσωπική του ζωή και την ευτυχία που βιώνει στο πλευρό της αγαπημένης του, αλλά αυτές οι κινήσεις του παρουσιαστή επιβεβαιώνουν ότι σαν ζευγάρι πετούν στον έβδομο ουρανό και παραμένουν σύντροφοι, πέρα από «μαμά» και «μπαμπάς».

Και κάπως έτσι άφησαν στην άκρη την προπόνηση μετά από λίγη ώρα, με την Ιωάννα Τούνη να μην δείχνει ενοχλημένη πάντως που άλλαξε η ρουτίνα της, αντίθετα ρωτούσε με ένα πλατύ χαμόγελο τις διαδικτυακές της φίλες, τι... τρέχει με τον Δημήτρη και γιατί ήταν τόσο ευδιάθετος. Έρωτα έπαθε ο άνθρωπος, και ξέρετε τι λένε: Ο βήχας και ο έρωτας δεν κρύβονται...