«Ο Μορόνε χθες δεν έπιανε μία μπροστά σου...» - Τα τρυφερά σχόλια της Ιωάννας Τούνη στο Δημήτρη Αλεξάνδρου

«Είσαι παιδαράς...»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ένα από τα πιο λαμπερά και αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz, είναι αδιαμφισβήτητα, η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου. Μάλιστα, το ζευγάρι έχει αποκτήσει μαζί ένα παιδί, καρπό του ερωτά τους, τον Πάρη. Και οι δύο συνηθίζουν να μοιράζονται διάφορα στιγμιότυπα της οικογενειακής τους ευτυχίας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τους διαδικτυακούς τους φίλους.

Πρόσφατα μάλιστα, η γνωστή Influencer και επιχειρηματίας δημοσίευσε ένα πολύ γλυκό βίντεο με το γιο τους να κάνει τα πρώτα του βήματα (δείτε το εδώ). Σήμερα, Τρίτη 21 Νοεμβρίου και μία μέρα μετά το εντυπωσιακό Madwalk 2023 (δείτε εδώ αποκλειστικό υλικό), εκείνη έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με τη μορφή ενός video story, που τη δείχνει να μιλάει με πολύ τρυφερά λόγια στο σύντροφό της και να τον συγκρίνει με τον Ιταλό ηθοποιό και τραγουδιστή, Μικέλε Μορόνε, που βρέθηκε στη σκηνή του event.

Το γλυκό βίντεο της Ιωάννας Τούνη που μιλάει για το Δημήτρη Αλεξάνδρου

Το δημοφιλές μοντέλο και παρουσιαστής φαίνεται στο βίντεο να ρωτάει τη σύντροφό του, εάν έχει βάλει φίλτρο, κι εκείνη του απαντάει θετικά, «Φυσικά και έχω βάλει φίλτρο». Τότε εκείνος σχολιάζει, «Για αυτό φαίνομαι όμορφος». «Κούκλος είσαι μωρό μου», του υπογραμμίζει εκείνη. «Δεν είμαι κούκλος, αγάπη μου. Τα φίλτρα σου με κάνουν έτσι», αποκρίθηκε ο άνδρας και αποχώρησε από το πλάνο.

«Όχι μωρό μου! Είσαι κούκλος, είσαι παιδαράς, ο Μορόνε χθες δεν έπιανε μία μπροστά σου», του φώναξε εκείνη τελικά, και τον έδειξε να σηκώνει αγκαλιά και να παίζει με το γιο τους.

Το νέο επίτευγμα του γιου της Ιωάννας Τούνη και του Δημήτρη Αλεξάνδρου

Μετά το νέο ταξίδι του Νουνίτο - που πλέον λέγεται Πάρης - στην Βουδαπέστη (δείτε εδώ τις δυσκολίες, που αντιμετώπισαν) με τη μαμά του και τις συνεργάτιδες της εταιρείας ρούχων, που διατηρεί, είδαμε να επιστρέφου πίσω στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Θεσσαλονίκη.

Εκεί λοιπόν τους περίμενε ο μπαμπάς τους, Δημήτρης Αλεξάνδρου, ο οποίος πέρασε λίγες ημέρες με το γιο του και τη σύντροφό του. Μέσα από ένα νέο insta story, που έκανε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μας έδειξε το νέο επίτευγμα του γιου του, που δεν είναι άλλο από το να πίνει μόνος του γάλα από το μπιμπερό του.

Τούνη - Αλεξάνδρου - Πάρης