«Έχουν άλλα πρότυπα, που τους εξυπηρετούν...» - Τα "καρφιά" του Λάκη Γαβαλά για το My Style Rocks

«Η δουλειά μου είναι στη μόδα...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«Έχουν άλλα πρότυπα, που τους εξυπηρετούν...» - Τα

Δηλώσεις την κάμερα της εκπομπής Breakfast@star, παραχώρησε ο Λάκης Γαβαλάς, οι οποίες προβλήθηκαν το πρωί της Τετάρτης 22/11. Ο γνωστός σχεδιαστής αποκάλυψε αν θα μπορούσε να επιστρέψει στο My Style Rocks ενώ απάντησε και για το σχόλιο της Ραμόνας Βλαντή για την Έλενα Γαλύφα (δείτε εδώ).

Τα "καρφιά" του Λάκη Γαβαλά για το My Style Rocks

«Η δουλειά μου είναι στη μόδα. Εάν κάποιο πρότζεκτ, ακόμα και το My Style Rocks, που θα μπορούσα να είμαι χρήσιμος, αλλά κι εκείνοι σε εμένα, φυσικά και θα το έκανα, το βρίσκω όμως λίγο δύσκολο. Έχουν άλλα πρότυπα, που τους εξυπηρετούν φυσικά» είπε αρχικά.

«Ραμόνα, είπες τέτοιο πράγμα; Και είναι φίλες μου και οι δύο. Είναι και οι δύο υπέροχα κορίτσια που διεκδικούν μία θέση στην τηλεόραση. Όμως η τηλεόραση έχει τα δικά της στάνταρ, που καθημερινά αλλάζουν. Θέλετε να πούμε για ποια άτομα διαχειρίζονται αυτές τις θέσεις για να δούμε εάν είναι άξια να τα διαχειρίζονται; Για βγάλτε τα μπροστά. Να δούμε ποια είναι η γνώμη τους» ανέφερε ο Λάκης Γαβαλάς.

Δείτε εδώ τις δηλώσεις του:

Το σχόλιο του για το ριάλιτι μόδας και τη Σοφία Χατζηπαντελή

«Μερικές φορές το παρακολουθώ και στεναχωριέμαι γιατί κλαίνε όλα τα κορίτσια. Όλο λέω να πάω να βάλω ψεύτικες βλεφαρίδες, αυτές που είναι σαν ανεμιστήρας, αλλά που να παω με το δάκρυ θα ξεκολλήσουν. Ευτυχώς το βλέπω σπάνια. Οι εκπομπές μόδας δεν εκπροσωπούν τη μόδα σε τίποτα. Η μόδα δεν έχει χαζομάρες και κατινιές. Είναι περήφανη και περπατά κορδωτή. Δεν τους κάνει να γίνονται ψυχαναλυτές και να παθιάζονται με κάποιο κορίτσι ή να μισούν κάποιο άλλο. Αυτοί έχουν κάνει από ότι βλέπω κάτι σχόλια, να μισούν κάποια κορίτσια, τα οποία μπορεί στην κανονική τους ζωή να είναι εκπληκτικά, εκεί όμως είναι μαριονέτες κάποιου κόνσεπτ που δεν τις ευνοεί».

«Η Χατζηπαντελή κάνει κινήσεις με τα νύχια της, με όλη αυτή τη διακόσμηση που βάζει πάνω της, που είναι σαν λατέρνα της Παλιάς Πλάκας και της πλάκας γενικότερα. Μπορεί να ήταν μία χειρονομία να δείξει το νύχι της, που το ένα μακρύτερο από το άλλο. Γιατί αν ήταν έτσι και την κρατάει η παραγωγή ακόμα μάλλον ο σταθμός, κάνει λάθος».

Δείτε εδώ το βίντεο:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Όλοι ξέρουμε από αυτά τα τρικ...» - Η απάντηση της Ραμόνας Βλαντή στο σχόλιο του Άγγελου Μπράτη

«Αν δεν λένε έτσι είναι πιο χ@ζοί απο ότι θεωρώ ότι ήδη είναι....» - "Καταπέλτης" ο Λάκης Γαβαλάς για το My Style Rocks

Λάκης Γαβαλάς: 5ψηφιο το ποσό που του έδιναν - «Για να πάω σε ριάλιτι μου έχουν προτείνει να παίρνω...»

Σοφία Χατζηπαντελή: Όλη η αλήθεια για την έντονη συμπεριφορά της πίσω από τις κάμερες My Style Rocks - Η πρώτη αντίδρασή της

«Έβρισκε θέμα για να δημιουργήσει! Πέταγε τα προϊόντα μακιγιάζ...» - Αποκαλύφθηκαν τα ξεσπάσματα της Σοφίας Χατζηπαντελή πίσω από τις κάμερες του My style rocks

My Style Rocks 22/11: «Ποιο είναι το πρόβλημα σου;» - Έντονος καβγάς ανάμεσα σε Γεωργία και Ελεάνα

«Δεν της ανήκει αυτή η θέση, είναι μία κοπέλα να καθίσει σε ένα πάνελ να συζητάει για...» - Τα αιχμηρά σχόλια του Λάκη Γαβαλά για Κατερίνα Καραβάτου και Σοφία Χατζηπαντελή

«Είναι ζαρτιέρες από αληθινό...» - Στη φόρα το πιο εκκεντρικό κομμάτι που κρύβεται στην ντουλάπα του Λάκη Γαβαλά