«Σιχαίνομαι την υποκρισία! Είναι πρώην γραμματέας, πουλούσε τσάντες...» - Η Ραμόνα Βλαντή "άδειασε" δημόσια την Έλενα Γαλύφα

«Είναι η τελευταία φορά που τοποθετούμαι»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Σιχαίνομαι την υποκρισία! Είναι πρώην γραμματέας, πουλούσε τσάντες...» - Η Ραμόνα Βλαντή

Η κάμερα της εκπομπής του OPEN, Πρωινό Σουσού, συνάντησε την Ραμόνα Βλαντή σε έξοδό της και η ίδια στάθηκε να απαντήσει σε διάφορες ερωτήσεις μπροστά της. Μία από αυτές αφορούσε και τις τελευταίες δηλώσεις της Έλενας Γαλύφα, η οποία μεταξύ άλλων είπε: «Ας της δώσουμε μια θέση να σταματήσει την εμπάθεια», αναφερόμενη στο My Style Rocks (δείτε εδώ τι παραπάνω ανέφερε).

Η στυλίστρια, λοιπόν, την κατακεραύνωσε, λέγοντας πως δεν μπορεί να μιλήσει διαφορετικά για μία γυναίκα που δεν ξέρει πραγματικά από μόδα και που η μόνη σχέση της με αυτή ήταν ότι πουλούσε τσάντες, ενώ τόνισε πως είναι η τελευταία φορά που απαντά δημόσια για εκείνη.

Το ξέσπασμα της Ραμόνας Βλαντή για την Έλενα Γαλύφα

«Ως τι θα μου δώσει η Έλενα Γαλύφα μία καρέκλα στην κριτική επιτροπή του My Style Rocks; Τι εννοούσε; Είπε "να της δώσουμε". Εκεί ως τι; Δεν καταλαβαίνω. Σιχαίνομαι την υποκρισία. Είχε κάνει δηλώσεις για εμένα από πριν και με ρωτήσανε και απάντησα πάνω σε αυτά που έχει πει θέλω να την ενημερώσω κι εδώ ότι για ανθρώπους που ανήκουν πραγματικά στον χώρο της μόδας λέω πάντα τα καλύτερα. Αυτά τα κορίτσια δεν τα βλέπω στον χώρο της μόδας, γιατί δεν είναι στον χώρο της μόδας. Η Έλενα Γαλύφα είναι πρώην γραμματέας, πουλούσε τσάντες και δεν έχει καμία σχέση με τον χώρο της μόδας. Δεν μπορώ να πω τίποτα άλλο για αυτές τις κυρίες όπως αυτή και την Χατζηπαντελή, που δεν έχουν σπουδές, που δεν έχουν άποψη, που δεν έχουν ταλέντο, που δεν έχουν τίποτα. Να πω ψέματα; Δεν είπα τίποτα για τον χαρακτήρα της, αν και θα μπορούσα. Είναι η τελευταία φορά που τοποθετούμαι», είπε χαρακτηριστικά.

Και κατέληξε: «Αν μου γίνει πρόταση, εννοείται πως θα την δεχθώ. Το θέλω πολύ καιρό».

Δείτε επίσης: «Βγαίνει τσιρκολίκι!» - ''Κόλαφος'' το σχόλιο της Ραμόνα Βλαντή αποκλειστικά στη κάμερα του YOU