«Δεν είναι όλα politically correct...» - Όλα όσα είπε η Εβελίνα Παπούλια στον καναπέ του "Στούντιο 4"

«Ποιος ο λόγος; Να κυνηγήσω τι;»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«Δεν είναι όλα politically correct...» - Όλα όσα είπε η Εβελίνα Παπούλια στον καναπέ του

Στον καναπέ της εκπομπής Στούντιο 4, που προβάλλεται από την ΕΡΤ, κάθισε την Τετάρτη 22/11, η Εβελίνα Παπούλια. Με αφορμή τη παράσταση που πρωταγωνιστεί με τίτλο, Εγώ, Εγώ και Εγώ, η ηθοποιός μίλησε για το πως αντιμετωπίζει τις καταστάσεις στη ζωή της αλλά και για τις συμβουλές που δίνει στην κόρη της (δείτε εδώ τη τρυφερή φωτογραφία της με την Αφροδίτη Λιαντού και τον Αλέξανδρο Σκουρλέτη).

Όλα όσα είπε η Εβελίνα Παπούλια

«Είμαστε μια γενιά πολύ δραστήρια. Βλέπεις άλλη γενιά να είναι πιο χαλαρή. Ήμασταν μια γενιά που θέλαμε να μοιάζουμε με γιάπηδες. Θα ήταν ντροπή να πεις ότι κουράστηκες. Τώρα πια απαλλάχτηκα από αυτό το μοτίβο. Ποιος ο λόγος; Να κυνηγήσω τι; Ό,τι κάνω το κάνω με μεγάλη χαρά, δεν υπάρχει το στρες. Όλο αυτό άλλαξε μετά τον κορονοϊό.»

«Γενικά είχα έναν κανόνα να λέω "ναι". Πάντα πίστευα ότι "ναι" αν δεν μου ανήκει, θα είναι "όχι". Και κάποια άλλα "όχι" που έχουν πει κάποιοι άλλοι, ήταν το δικό μου "ναι". Όπου φοβάμαι, εκεί πάω.» πρόσθεσε μεταξύ άλλων.

«Δεν έχω μυστικά! Δεν με ενδιαφέρει. Δεν θυμάμαι να έχω πει ποτέ "Μην το πεις πουθενά". Είμαι πολύ ανοιχτό βιβλίο, παραείμαι κιόλας. Δεν είμαι τόσο μυστηριώδης. Δεν είμαι ένας άνθρωπος που θα πεις "Η Εβελίνα ναι μεν αλλά..." Όποιος με ξέρει είμαι αυτό.»

«Αν μου ζητήσει η κόρη μου τη γνώμη μου, θα της την πω. Αλλιώς όχι. Μακάρι να κάνει λάθη. Δεν μπορούν να είναι όλα politically correct. Και σαν ηθοποιός αν δεν κάνεις λάθη, από αυτό θα μάθεις. Το λάθος το θεωρώ εξέλιξη.»

«Με ρωτάει πράγματα, θα βρω τον τρόπο να της το πω αυτό που θέλω αλλά πάντα θα της πω κάνε αυτό που νομίζεις καλύτερα. Και όσες φορές της έχω δώσει συμβουλή... είναι μια άλλη γενιά, μια άλλη λογική. Τα νέα παιδιά δεν λειτουργούν έτσι! Το θαυμάζω αυτό στα νέα παιδιά. Τη συμβούλεψα σε κάτι και το μετάνιωσα. Δεν της βγήκε, δεν ήταν από μέσα της. Εμένα δεν με έχει συμβουλέψει κανείς». είπε η ηθοποιός σε ερώτηση για την κόρη της.

Δείτε εδώ το βίντεο: