«Αποχαιρετω την αγαπημένη οικογένεια μου...» - Η συγκινητική ανάρτηση του Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη

«Τελείωσε ένα πολύ ωραίο ταξίδι…»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDP PHOTO/ ΕΛΛΗ ΠΟΥΠΟΥΛΙΔΟΥ
NDP PHOTO/ ΕΛΛΗ ΠΟΥΠΟΥΛΙΔΟΥ

Ολοκληρώθηκαν, τα γυρίσματα της πολυσυζητημένης σειράς "Ψυχοκόρες", η οποία προβάλλεται στο διαδικτυακό κανάλι του ANT1. O Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, ο οποίος και πρωταγωνιστούσε, με αφορμή τον ρόλο του, έκανε μια συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, για το τέλος των επεισοδίων (γνωρίστε τις 4 πρωταγωνίστριες αποκλειστικά στο YOU).

Η συγκινητική ανάρτηση του Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη για το τέλος της σειράς "Ψυχοκόρες"

«Τελείωσε ένα πολύ ωραίο ταξίδι…φτιάχτηκε ένα υπέροχο και σκοτεινό σύμπαν πολλές δεκαετίες πίσω που με έκανε να αγαπήσω πτυχές του και να ζήσω κάποιες που μπορεί να μην ήθελα σαν ρόλος πάντα … αποχαιρετω την αγαπημένη οικογένεια μου για αυτό το διάστημα και τις υπέροχες Ψυχοκορες μου Δήμητρα Γιώργο Νεκταρια Μαριαννα και Μενια σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου εις το επανιδείν…γεια σου υπεροχε κύριε Κοσμα Κοτρωτση» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του.

Δείτε εδώ την ανάρτηση:

Οι σοκαριστικές δηλώσεις του ηθοποιού

Στην εκπομπή Dot και τους Νάντια Μπουλέ και Μίνω Θεοχάρη, το Σάββατο 5/2, έδωσε συνέντευξη ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης. Ο αγαπημένος ηθοποιός που πάντα με τις ερμηνείες του καταφέρνει να κερδίζει την λατρεία του κοινου, μίλησε μεταξύ άλλων, και για το κίνημα #Μetoο.

«Η βία και η αγένεια μπορεί να με στείλουν στο ψυχιατρείο. Πολλές φορές έχω ορθώσει ανάστημα. Έχω αντιδράσει άσχημα για να υπερασπιστώ κάποιον άλλον. Δεν μπορώ να βλέπω τη βία και την αδικία. Έχει σφίξει το στομάχι μου με όσα έχουν συμβεί τελευταία στο χώρο.

Δεν περίμενα τέτοιο σκοτάδι. Δηλαδή, να κάνω κάτι σε εσένα που δεν θα μπορείς για μια ολόκληρη ζωή να «ισιώσεις»; Ποτέ! Εγώ είμαι πολύ ενοχικός, δεν θα μπορούσα να ζήσω με κάτι τέτοιο, θα κρεμιόμουν, δεν ξέρω τι θα έκανα. Με σόκαραν και με στεναχώρησαν πάρα πολύ», είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.