Όλα τα βλέμματα "έπεσαν" πάνω της: Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Φαίης Σκορδά με στενό μίντι κατακόκκινο φόρεμα σε φωταγώγηση χριστουγεννιάτικου δέντρου

Κορίτσια, πάρτε ιδέες για τις γιορτές

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Μια άκρως εντυπωσιακή εμφάνιση πραγματοποίησε η Φαίη Σκορδά το βράδυ της Τετάρτης 22/11 όταν βρέθηκε στο Athens Metro Mall για να παρουσιάσει την φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου, αφού σε ένα μήνα φτάνουν οι γιορτές και ήδη όλες οι περιοχές της Αθήνας έχουν ντυθεί με φωτάκια.

Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ, λίγο μετά τις 20:00 ανέλαβε τη φωταγώγηση σηματοδοτώντας την έναρξη της εορταστικής περιόδου. Αμέσως μετά, το κοινό διασκέδασε η Αναστασία και ο Κωνσταντίνος Ορφανίδης με τα τραγούδια τους.

Η εμφάνιση της Φαίης Σκορδά

Η Φαίη Σκορδά αποφάσισε να φορέσει ένα στενό σικάτο μίντι κόκκινο φόρεμα με έξω τους ώμους μπαίνοντας στο γιορτινό κλίμα. Το συνδύασε με μαύρα λεπτά πέδιλα.

Λίγο αργότερα έκανε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες για τις φήμες που ην θέλουν να μετακομίζει ξανά πίσω στον ΑΝΤ1!

Φαίη Σκορδά φωταγώγηση δέντρου

Φαίη Σκορδά φωταγώγηση δέντρου

Η διατροφή που την κρατά σταθερή στα κιλά της

Τα πιο... hot πόδια της ελληνικής τηλεόρασης με διαφορά, με το υπόλοιπο κορμί της φυσικά να ακολουθεί... κατά πόδας! Η παρουσιάστρια, Φαίη Σκορδά, μετά τη γέννηση των δύο παιδιών της είδε το σώμα της να αλλάζει και δεν... επαναπαύτηκε στο καλό της DNA, που τη θέλει αδύνατη εκ γεννετής!

Από την Λίτσα Αναστασάκη και το περιοδικό YOU

Έτσι με ένα εντατικό πρόγραμμα γυμναστικής και διατροφής καταφέρνει να είναι σούπερ fit, απολαμβάνοντας μια ζηλευτή σιλουέτα.

Ένα ενδεικτικό ημερήσιο μενού της Φαίης περιλαμβάνει για πρωινό, καφέ ή τσάι, μισό γκρέιπφρουτ, μια φέτα ψωμί του τοστ με βούτυρο και μέλι. Συχνά στο μεσημεριανό της τραπέζι σερβίρει στο πιάτο της 1/2 κούπα τόνο και σαλάτα μαρούλι, μια φέτα ψωμί ολικής, ενώ για το βράδυ επιλέγει 90 γρ. κοτόπουλο στον ατμό και μισό φλιτζάνι φασολάκια.