«Έχω ανάγκη τα χρήματα»: Σε οικονομική εξαθλίωση πολύ γνωστή ηθοποιός - Πήγε στο Cash or Trash για να κερδίσει λεφτά

Είχε πρωταγωνιστήσει σε πασίγνωστες ελληνικές σειρές

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
«Έχω ανάγκη τα χρήματα»: Σε οικονομική εξαθλίωση πολύ γνωστή ηθοποιός - Πήγε στο Cash or Trash για να κερδίσει λεφτά

Η γνωστή ηθοποιός, Μαρία Κωνσταντάρου, βρέθηκε στο αγαπημένο παιχνίδι, "Cash or trash", το οποίο προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού Star, και παρουσιάζει η δημοφιλής παρουσιάστρια Δέσποινα Μοιραράκη. Η ηθοποιός επισκέφθηκε την εκπομπή, προκειμένου να πουλήσει ένα αντικείμενο που είχε στην κατοχή της και μεταξύ άλλων μίλησε για την πορεία της στην υποκριτική.

Η ηθοποιός ταξίδεψε τους τηλεθεατές σε παλαιότερες εποχές με ιστορίες, από την εποχή, που πρωταγωνιστούσε σε ταινίες με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ και την Αλίκη Βουγιουκλάκη. Παρόλα αυτά, αναφέρθηκε και στο λόγο που απέχει από τη δημοσιότητα, αλλά και γιατί παλαιότερα δεν επιθυμούσαν να την έχουν μεγάλες ηθοποιούς της εποχής στο πλευρό τους.

Βέβαια, δεν είναι η πρώτη δημοφιλής παίκτρια της εκπομπής, πρόσφατα έκανε την εμφάνισή της μια παίκτρια, που συγκίνησε και την παρουσιάστρια (δείτε εδώ ποια είναι και τι έγινε).

Η Μαρία Κωνσταντάρου συγκλόνισε στο Cash or Trash

«Εγώ θεωρώ, ότι μια φορά που είσαι ηθοποιός, είσαι πάντα ηθοποιός. Θα ήθελα να επιστρέψω στην τηλεόραση ή στη σκηνή, αλλά δε δέχομαι πλέον προτάσεις», είπε κατά την είσοδό της στην εκπομπή. «Όταν δούλευα με την Αλίκη και το Δημήτρη ήταν ζευγάρι, αλλά δεν είχαν τσακωμούς μεταξύ τους. Και οι δύο λέγανε τα λόγια τους, ήμασταν μαζί στο "Αχ Αυτή η γυναίκα μου". Η Αλίκη είχε μεγάλη διαφορά από τις άλλες γυναίκες θεασάρχες, επειδή ήμουν πολύ καλή ηθοποιός οι υπόλοιπες δε μου έδιναν ευκαιρίες, γιατί της επισκίαζα», υπογράμμισε.

Το αντικείμενο που πήγε στην εκπομπή, για να το πουλήσει ήταν ένας καθρέφτης από ξύλο τριανταφυλλιάς, ο οποίος εικάζεται, ότι είχε περάσει από τα χέρια βασιλικής οικογενείας. Ακόμα, και η πυρογραφία που υπήρχε στο πίσω μέρος του αντικειμένου, δεν έπεισε τον εκτιμητή, αλλά και το ίδιο το ξύλο φαίνεται, πως δεν ήταν κατά τα λεγόμενά του ούτε το ξύλο που υποστήριζε η ιδιοκτήτρια.

Η ηθοποιός ήθελε να τον πουλήσει κοντά στα 3.000 ευρώ, αλλά ο εκτιμητής της τόνισε, πως κοστίζει 500 ευρώ. «Αυτά τα λεφτά θα τα πάρω, για να ενισχύσω το εισόδημά μου. Έχω ανάγκη τα λεφτά», σχολίασε εκείνη. Οι προσφορές που της έκαναν ήταν έως 900 ευρώ, αλλά εκείνη δε δέχτηκε να πουλήσει το αντικείμενου κάτω από 1.800 ευρώ.

Το βιογραφικό της

Η Μαρία Κωνσταντάρου είναι Ελληνίδα ηθοποιός. Γεννήθηκε το 1932 στην Πτολεμαΐδα και σπούδασε στη δραματική σχολή του Θεάτρου Τέχνης «Κάρολος Κουν».

Στον κινηματογράφο έχει εμφανιστεί στις ταινίες Αχ! Αυτή η γυναίκα μου, Η Μαρία της Σιωπής,[2] Όχι,.. κύριε Τζόνσον και Οι βοσκοί της συμφοράς. Στο θέατρο έχει παίξει σε παραστάσεις όπως Ρινόκερος του Ιονέσκο, Γέρμα του Λόρκα και Ο βίος του Γαλιλαίου του Μπρεχτ. Στην ιδιωτική τηλεόραση έπαιξε στις σειρές Σοφία ...Ορθή, Δεληγιάννειον Παρθεναγωγείον, Το χρώμα του φεγγαριού, Θα μιλήσεις με τον δικηγόρο μου.