Με αναλογίες μοντέλου και γλυκό χαμόγελο: Η πρώτη εμφάνιση του Γιάννη Σπαλιάρα με την σύντροφό του μπροστά στις κάμερες

«Ήρθαμε μαζί. Είμαστε καλά, είμαστε ωραία»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Με αναλογίες μοντέλου και γλυκό χαμόγελο: Η πρώτη εμφάνιση του Γιάννη Σπαλιάρα με την σύντροφό του μπροστά στις κάμερες

Ο Γιάννης Σπαλιάρας βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης 22/11 στην επέτειο ενός χρόνου από την ημέρα ίδρυσης του Ioanna Paliospirou Foundation. Ωστόσο, δεν πήγε μόνος! Στο πλευρό του είχε την σύντροφό του, Αλεξάνδρα, με την οποία μετράει μερικούς μήνες σχέσεις.

«Το σκέφτομαι, η ζωή μας είναι απρόβλεπτη όπως και η δουλειά μας. Δεν ξέρουμε ποτέ πότε θα ερωτευτούμε, μπορεί τώρα, μπορεί αύριο, μπορεί ποτέ. Είμαι καλά, είμαι όμορφα, ωραία», είχε πει το μοντέλο σε συνέντευξη του στο Πρωινό του ΑΝΤ1, την ίδια ημέρα που αποκαλύφθηκε και η σχέση του.

Η κάμερα του Youweekly.gr μάλιστα είχε απαθανατίσει το ζευγάρι να περπατά ερωτευμένο στα σοκάκια του νησιού της Μυκόνου και να απολαμβάνει τις διακοπές του - δείτε τις φωτογραφίες.

Η έξοδος του Γιάννη Σπαλιάρα με την σύντροφό του

«Με την σύντροφό μου ήρθαμε μαζί. Την λένε Αγγελική. Είμαστε καλά, είμαστε ωραία», είπε ο Γιάννης Σπαλιάρα στις τηλεοπτικές κάμερες που βρέθηκαν στην εκδήλωση και τον ρώτησαν για την αγαπημένη του.

Νωρίτερα πόζαραν ερωτευμένοι και αγκαλιασμένοι στις κάμερες!

Γιάννης Σπαλιάρας σύντροφος

Οι διακοπές τους πάνω σε γιοτ!

Ο Γιάννης Σπαλιάρας έχει απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας συνειδητά και οι συνεντεύξεις που παραχωρεί είναι σπάνιες. Παρόλα αυτά, έχει γίνει γνωστό πως πέρα από την επαγγελματική του επιτυχία, τα προσωπικά του είναι ακόμη καλύτερα.

Αν και προσπαθεί να την κρατήσει μακριά από τις κάμερες και τους παπαράτσι, το μοντέλο εντοπίστηκε το καλοκαίρι από τον φωτογραφικό φακό του youweekly.gr στη Μύκονο, σε ένα πολυτελές σκάφος, να λιάζεται φορώντας το μαγιό του, την ώρα που η καλή του έβγαινε από αυτό με το καλοκαιρινό της outfit που αποτελείται από ένα σετ σε μπλε χρώμα με έντονα λευκά prints.

Είχε τα μαλλιά της πιασμένα και όπως ο σύντροφός της, έτσι και η ίδια φορούσε γυαλιά ηλίου στο πρόσωπό της, ενώ μέσα από τις φωτογραφίες διακρίνει κανείς πως δεν είναι μόνοι τους στο σκάφος, αλλά έχουν δίπλα τους καλή παρέα.

Σπαλιάρας Μύκονος

Σύντροφος Σπαλιάρα