«Στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά πέρυσι είχανε πει, ότι...» - Το σχόλιο της Φλορίντας Πετρουτσέλι για τη γνωστή παρουσιάστρια

«Δεν πήρε κανένας τηλέφωνο...»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
«Στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά πέρυσι είχανε πει, ότι...» - Το σχόλιο της Φλορίντας Πετρουτσέλι για τη γνωστή παρουσιάστρια

Βραδινή έξοδο πραγματοποίησε η γνωστή παρουσιάστρια, Φαίη Σκορδά, και έκανε δηλώσεις στις κάμερες. Κάποιες από αυτές παρουσιάστηκαν από την πρωινή εκπομπή "Mega Καλημέρα", η οποία προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του Mega (δείτε εδώ τι είπε). Ωστόσο, αυτά που είπε προκάλεσαν κάποιες έντονες αντιδράσεις και σχόλια ανάμεσα στους συνεργάτες της εκπομπής της, Ελεονώρας Μελέτη, ιδίως από την πλευρά της Φλορίντας Πετρουτσέλι.

Οι αντιδράσεις της Φλορίντας Πετρουτσέλι για τις δηλώσεις της Φαίης Σκορδά

«Κανονικά θα πρέπει να υπάρχει ένα timing, όπου να ισχύει το ρεπορτάζ», είπε αρχικά ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.

«Ναι, έχεις δίκιο ρε Στέφανε. Κανονικά αυτό θα έπρεπε να γίνεται να ισχύει το ρεπορτάζ, αλλά αυτό συμβαίνει. Το ίδιο συμβαίνει και στην εκπομπή της ίδιας της Φαίης. Πόσες φορές έχουν παίξει κάτι, που παράδειγμα να ήτανε μια φήμη και να μην ίσχυε στην πραγματικότητα. Το ίδιο το έχει κάνει και η Φαίη στη δική της εκπομπή, το ίδιο θα πάθεις κι εσύ. Θέλω να πω, πως έτσι, όπως έχει γίνει τελικά το θέμα, με τη φήμη και με το ρεπορτάζ. Δε λέμε για τα τηλεφωνήματα, λέμε για το ρεπορτάζ το τηλεοπτικό, που έχει παίξει και η ίδια στην εκπομπή, ότι ο τάδε φεύγει από το κανάλι του και πάει σε ένα άλλο κανάλι, κι έχει κλείσει και αυτό», σχολίασε η γνωστή δημοσιογράφος.

«Θα σου κάνω ένα παράδειγμα πολύ απλό και δεν το λέω με κακία, είχε γίνει. Στην εκπομπή της Φαίης πέρυσι είχανε πει, ότι η εκπομπή δεν θα υπάρχει φέτος. Ήτανε μία φήμη. Δεν πήρε κανένας τηλέφωνο. Ούτε εμένα με πήρε κανένας τηλέφωνο, να με ρωτήσει έκλεισες, δεν έκλεισες. Εντάξει, οκ, αυτά συμβαίνουν, ή παίρνεις θέση, ή τα διαψεύδεις, ή δεν κάνεις τίποτα», κατέληξε.