Οι αγκαλιές και τα χάδια σε γνωστό εστιατόριο: Αυτός είναι ο νέος σύντροφος του Θέμη Κανέλλου

Πιο ερωτευμένοι από ποτέ

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Οι αγκαλιές και τα χάδια σε γνωστό εστιατόριο: Αυτός είναι ο νέος σύντροφος του Θέμη Κανέλλου

Μπορεί να έγινε ευρύτερα γνωστός κατά την συμμετοχή του στο Big Brother, ωστόσο σήμερα ο Θέμης Κανέλλος δεν θυμίζει σε τίποτα την φιγούρα που βλέπαμε τότε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες. Μετά το υαλουρονικό σε χείλη και οπίσθια (δείτε τον εδώ να ποζάρει με μαγιό μετά την αισθητική παρέμβαση) φαίνεται πως η ψυχολογία του έχει αναπτερωθεί και ολοκληρώθηκε πρόσφατα, με τη νέα του σχέση!

Σύμφωνα με την ανάρτηση που έκανε πριν από λίγες ημέρες στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram ο Θέμης Κανέλλος είναι ερωτευμένος και μάλιστα πολύ αφού πρώτη φορά βλέπουμε να δημοσιοποιεί κάτι τέτοιο.

Η ανάρτηση του Θέμη Κανέλλου

Μάλιστα, παρά το γεγονός πως κρατά μυστική την ταυτότητα του συντρόφου του, από τα social media, οι κοινές τους έξοδοι είναι συχνοί! Πρόσφατα εθεάθησαν σε γνωστό εστιατόριο να γευματίζουν κρατώντας ο ένας το χέρι του άλλου...

Ο νέος σύντροφος του Θέμη Κανέλλου

Ο πρώην του είχε μπει στο Big Brother μετά από αυτόν

Υπενθυμίζουμε πως το 2021 ο Θέμης έκανε γνωστό πως πρώην σύντροφός του μπήκε στο Big Brother χωρίς ωστόσο να αναφέρει κάτι πιο χαρακτηριστικό.

«Όταν στα spoiler του Big Brother ξέρεις ήδη έναν παίκτη προσωπικά. Και μάλιστα πολύ καλά… Και μπαίνεις να δεις συνομιλία απλά για να τον θυμηθείς και βλέπεις ότι έχει διαγράψει τα μηνύματά του. Καλά πήγε αυτό…», είχε γράψει χαρακτηριστικά.

Θέμης Κανέλλος πρώην σύντροφος

Θέμης Κανέλλος σε σχέση με παίκτη του Big Brother