«Με αγχώνουν τα νούμερα τηλεθέασης, γιατί...» - Η αποκάλυψη της Ζήνας Κουτσελίνη στο "Mega Καλημέρα"

«Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είναι ένας άνθρωπος, ο οποίος...»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
«Με αγχώνουν τα νούμερα τηλεθέασης, γιατί...» - Η αποκάλυψη της Ζήνας Κουτσελίνη στο

Η γνωστή παρουσιάστρια, Ζήνα Κουτσελίνη, παραχώρησε μία εκ βαθέων αποκαλυπτική συνέντευξη στην πρωινή εκπομπή "Mega Καλημέρα", η οποία προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του Mega. Μιλώντας μεταξύ άλλων για τα προβλήματα, που έχει αντιμετωπίσει στην πολύχρονη πορεία της στην τηλεόραση, αλλά και τις εντυπώσεις της για τις δύο εκπομπές που παρουσιάζει, "Αλήθειες με την Ζήνα" και "Ζήνα το Βράδυ" μέσα από το Star.

Η αποκαλυπτική συνέντευξη της Ζήνας Κουτσελίνη

«Αυτή η νέα βραδινή εκπομπή κυλάει, όπως όλα τα πράγματα στη ζωή. Θέλει πολλή δουλειά, πολύ στρώσιμο, αλλά θεωρώ, ότι πάντα όταν χτίζεις ένα ένα τηλεοπτικό προϊόν το χτίζεις από το πρώτο λεπτό μέχρι και το τελευταίο, που θα πέσει ο επίλογος, της όποιας εκπομπής. Οπότε θεωρώ, ότι εμείς οι άνθρωποι της τηλεόρασης, οι άνθρωποι που δουλεύουμε στις εκπομπές, και οι άνθρωποι που κρίνουμε τις εκπομπές, να περιμένουμε ένα προϊόν να φτάσει εκεί, που οι άνθρωποί του θέλουνε να φτάσει, και μετά να κρίνεται.

Δείτε επίσης: Έξαλλη η Ζήνα Κουτσελίνη με σχόλια που φέρνουν την κόρη της σε δύσκολη θέση

Είναι ένα μεγάλο όνειρο, που έγινε πραγματικότητα κι ελπίζω κάποια στιγμή να φτάσει αυτή η εκπομπή να αγαπηθεί και από το τηλεοπτικό κοινό. Είναι μια πολύ ζόρικη τηλεοπτική χρονιά, για να είμαι ειλικρινής. Ο αγώνας είναι στην καθημερινή εκπομπή συνεχώς, σε αυτή είναι εβδομαδιαίως. Παρόλα αυτά, οι τηλεθεατές δε μας κρίνουν από τα νούμερα τηλεθέασης, γιατί δεν ξέρουν να τα διαβάζουν.

Με αγχώνουν τα νούμερα τηλεθέασης, γιατί θέλω να επιστρέψω στο κανάλι το καλό που μου έκανε. Είναι ένα αλισβερίσι αγκαλιάς και αγάπης. Σε τόσα χρόνια που είμαι στην τηλεόραση έχω πέσει και σε στραπάτσα και σε φουρτούνες, αλλά και σε όμορφες στιγμές. Αυτό θεωρώ, ότι καταλαβαίνω μέσα από τις δυσκολίες και τα λάθη. Βλέπω και τα λάθη άλλων εκπομπών, και τις δικές μου εκπομπές βλέπω και κρίνω πολύ τα δικά μου λάθη. Τίποτα δεν κρίνετε στο πρώτο τρίμηνο μίας εκπομπής, αλλά στο τέλος της σεζόν.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είναι ένας άνθρωπος, ο οποίος με έχει στηρίξει πάρα πολύ, και μάλιστα περισσότερο από άλλους που περίμενα. Την πρώτη φορά που βγήκα μπροστά στο γυαλί, με είχε καλέσει δύο φορές, και είχε μιλήσει για τα καλύτερα. Έχει θελήσει να έρθει να μιλήσουμε ανοιχτά στην εκπομπή για δικά του θέματα, και να ανοίξουμε το δίαυλο για δύο πολύ σοβαρά ζητήματα.

Με ενοχλεί η αυτοαναφορικότητα της τηλεόρασης. Μου αρέσει να μιλάω ευθέως στους άλλους, για αυτό και θέλω καλή σχέση αλήθειας με τους συνεργάτες μου», ανέφερε μεταξύ άλλων η λαμπερή παρουσιάστρια.