Με μούσια και κοντά μαλλιά - Αυτός είναι ο γοητευτικός, γαλανομάτης αδερφός της Δανάης Μιχαλάκη

Έγινε και επίσημα θείος!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Χαρές και γεννητούρια ήρθαν πριν από λίγες ημέρες στην οικογένεια της Δανάης Μιχαλάκη και του Γιώργου Παπαγεωργίου, καθώς το ζευγάρι έγιναν γονείς για πρώτη φόρα αποκτώντας μια υγιέστατη κόρη (δείτε εδώ την αντίδραση του ηθοποιού έξω από το μαιευτήριο).

Φυσικά το χαρμόσυνο αυτό γεγονός έχει φέρει χαμόγελα στο σπίτι, στις οικογένειες και στους φίλους των δύο ηθοποιών. Να θυμίσουμε εδώ, πως και οι δύο είναι παιδιά καλλιτεχνών και εμείς σας βρήκαμε και τον αδερφό της Μιχαλάκη.

Ο λόγος για τον Άγη Μιχαλάκη, ο οποίος πριν από λίγες ημέρες έγινε και επίσημα θείος. Μέσα από αναρτήσεις, που κάνει ο ίδιος στο instagram βλέπουμε, πως έχει μεγάλη αδυναμία στην αδερφή του, αφού το τελευταίο της post είναι εκείνη με τα γαλανά μάτια της.

Να τονίσουμε εδώ, πως ο Άγης έχει κοινά χαρακτηριστικά με την αδερφή του, Δανάη και μάλιστα φαίνεται να έχει και αυτός καλλιτεχνική φλέβα, καθώς ασχολείται με τη φωτογραφία!

Αυτός είναι ο αδερφός της Δανάης Μιχαλάκη

Οι πρώτες δηλώσεις της πεθεράς της

Η κάμερα της εκπομπής Breakfast@star συνάντησε την Φιλαρέτη Κομνηνού σε δημόσια έξοδο της, με την ίδια να δηλώνει ευτυχισμένη γιαγιά για τον ερχομό της μικρής.

«Ευχαριστώ πάρα πολύ. Η μικρή γεννήθηκε ανήμερα της Παναγιάς (21/11) και νομίζω ότι θα είναι ένα ευλογημένο παιδί. Ευχαριστώ πολύ, νιώθω υπέροχα», είπε η μητέρα του Γιώργου Παπαγεωργίου.