«Έβρισκε θέμα για να δημιουργήσει! Πέταγε τα προϊόντα μακιγιάζ...» - Αποκαλύφθηκαν τα ξεσπάσματα της Σοφίας Χατζηπαντελή πίσω από τις κάμερες του My style rocks

Εντάσεις και τσακωμοί!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Έβρισκε θέμα για να δημιουργήσει! Πέταγε τα προϊόντα μακιγιάζ...» - Αποκαλύφθηκαν τα ξεσπάσματα της Σοφίας Χατζηπαντελή πίσω από τις κάμερες του My style rocks

Την Πέμπτη (23/11) μέσα από το Happy Day έγιναν αποκαλύψεις σχετικά με το Μy style rocks, καθώς έχει γίνει γνωστό, ότι ο πρώτος κύκλος είναι πολύ κοντά στον τελικό και στην ολοκλήρωση για την ανάδειξη της νικήτριας.

Το ρεπορτάζ του Happy Day αναφέρει, πως ο ΣΚΑΪ έχει πάρει την απόφαση να βγάλει και δεύτερο κύκλο στον αέρα από τον Ιανουάριο και μετά. Αυτό ωστόσο, που είναι σχεδόν σίγουρο είναι, πως η Σοφία Χατζηπαντελή δε θα συνεχίσει στην ομάδα (δείτε εδώ).

Μέσα από πληροφορίες του πάνελ τονίστηκε επίσης, πως ο ΣΚΑΪ είχε κάνει πρόταση και στη Βίκυ Καγιά για τη θέση του κριτή, ωστόσο αυτό δεν ευοδώθηκε. Τέλος, σχολιάστηκε και η στάση της Χατζηπαντελή, που είναι ιδιαίτερα εκρηκτική, αποκαλύπτοντας στον αέρα νέα περιστατικά.

Οι αποκαλύψεις στο Happy Day για το My style rocks

«Έχει ντουλάπες τώρα. Αλλάζει η σεζόν μετά θα έχει πάλι ντουλάπες, θα κατεβάζει καλοκαιρινά. Τα ίδια θέματα δημιουργούνταν και εδώ. Ακόμα και αν δεν υπήρχε κάποιο θέμα, έβρισκε ένα θέμα για να δημιουργήσει. Πέταγε τα προϊόντα μακιγιάζ ας πούμε», είπε η Τίνα Μεσσαροπούλου.

Δεύτερη αποχώρηση μαζί με την Χατζηπαντελή;

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega Καλημέρα, λοιπόν, πράγματι δεν μπορεί να αποχωρήσει νωρίτερα, αλλά για το κανάλι η συνεργασία έχει ήδη λήξει θεωρητικά και στο νέο κύκλο που θα ξεκινήσει μετά τα Χριστούγεννα, θα υπάρχει άλλο πρόσωπο στη θέση της.

Τρεις άνδρες, ειδικότερα, συζητιούνται πολύ έντονα στα γραφεία του σταθμού του Φαλήρου, για τη θέση της. Ο λόγος για τον Λάκη Γαβαλά, τον Γιώργο Καράβα και τον Περικλή Κονδυλάτο. Υπάρχει, όμως, η πιθανότητα να χρειαστούν δύο από τους παραπάνω, διότι, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, έχει ακουστεί πως είναι πιθανό στον νέο κύκλο να μην βρίσκεται ούτε ο Δημήτρης Σκουλός, αν και δεν φαίνεται να ισχύει το σενάριο αυτό.

Δείτε επίσης; My Style Rocks: Η απαράδεκτη κίνηση της Χατζηπαντελή στην Ραμόνα - Ύψωσε το μεσαίο της δάχτυλο (Βίντεο)