«Δεν ρωτάτε κανέναν πιο πρόσφατο πρώην σύντροφο;» - Οι αμήχανες δηλώσεις Ταραμπάνκο και Λάγιου για τις σχέσεις τους

Ξανά ερωτευμένη η Κάτια!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Δεν ρωτάτε κανέναν πιο πρόσφατο πρώην σύντροφο;»  - Οι αμήχανες δηλώσεις Ταραμπάνκο και Λάγιου για τις σχέσεις τους

Δηλώσεις στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών παραχώρησε η Κάτια Ταραμπάνκο η οποία μαζί με την Έλενα Κρεμλίδου βρέθηκε στην εκδήλωση για τον 1 χρόνο λειτουργείας του ιδρύματος για εγκαυμαστίες "Ioanna Paliospirou Foundation".

Κατά την διάρκεια των δηλώσεων τους μάλιστα, αποκαλύφθηκε πως το μοντέλο και νικήτρια του GNTM, βρίσκεται ξανά σε σχέση μετά τον τελευταίο της χωρισμό από τον προηγούμενο σύντροφό της (δείτε τον εδώ). Στην ίδια εκδήλωση ωστόσο ήταν και ο πριν 4 χρόνια αγαπημένος της Γιώργος Λάγιος.

Οι δηλώσεις Ταραμπάνκο - Λάγιου για τη σχέση τους σήμερα

«Και το αγόρι μου και της Κάτιας είναι στη Θεσσαλονίκη», αποκάλυψε η Έλενα Κρεμλίδου "προδίδοντα" πως είναι ξανά σε σχέση... αλλά από απόσταση.

Δεν γινόταν επίσης να μην ερωτηθεί η Κάτια, για τον κ. Λάγιο, ο οποίος ήταν στην ίδια εκδήλωση και γενικά έχουν απασχολήσει με τις σχέσεις τους. «Μπορείτε να ρωτήσετε κάτι άλλο πέρα από τον Λάγιο;», αντέδρασε η Ταραμπάνκο.

Όταν έκανε δηλώσεις στην συνέχεια ο Γιώργος Λιάγιος, επίσης ήταν αμήχανος...

«Αν βρεθούμε θα μιλήσουμε απλά δεν έτυχε... δεν την βλέπω είναι τεράστιο το μέρος, δεν την είδα. Έχουν περάσει 4 χρόνια. Ειλικρινά ποιος ενδιαφέρεται; Δεν ρωτάτε κανέναν πιο πρόσφατο πρώην σύντροφο;», είπε στους δημοσιογράφους.

Η σπόντα της περί... πρώην συντρόφων

«Θαρρώ πως υπήρχαν σύντροφοι στη ζωή μου που εκμεταλλεύτηκαν τη δημοσιότητα μου. Με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, σίγουρα το έκαναν. Από εκεί και πέρα όμως δεν είμαι και ηλίθια. Το έβλεπα αλλά ο έρωτας και τα ροζ γυαλιά τα κάνουν να φαίνονται όλα όμορφα και ήθελα να βοηθήσω τον άνθρωπο μου εκείνη την στιγμή να κάνει και αυτός το κομμάτι του επειδή εγώ είχα μια πάρα πολύ έντονη δημοσιότητα» είχε πει στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα στον Alpha.

Δείτε επίσης: «Δεν ξέρω αν μου κάνανε προτάσεις για σειρές φέτος...» - Η αποκάλυψη της Κάτιας Ταραμπάκνο για το ενδεχόμενο επιστροφής της στην τηλεόραση

«Εμένα με ενοχλεί όμως η αχαριστία, γενικά. Το ότι κάποιος θα είναι δίπλα μου, θα το κάνει τόσο ανοιχτά και μετά θα μιλάει και άσχημα για μένα, ε ρε φίλε, δεν πάει έτσι! Θα σου γυρίσει και πρόσεχε! Δεν το έχω για συγκεκριμένο πρόσωπο, γενικά. Γενικά το λέω, δεν έχω κάποιον συγκεκριμένο στο μυαλό μου».

«Έχω δεχθεί πρόταση γάμου και live κιόλας! Σίγουρα εκεί δεν λες όχι, το πας λίγο από εδώ και λίγο από εκεί και κάπως το μανατζάρεις. Φαντάζομαι και εγώ φαινόμουν ότι δεν ήμουν έτοιμη για γάμο οπότε, όταν δέχθηκα την πρόταση, έπεσα λίγο από τα σύννεφα και ήμουν τύπου «μα δεν με ξέρεις καθόλου; Δεν με βλέπεις, δεν είμαστε μαζί; Είσαι σε άλλον κόσμο;». Οπότε εκεί αναθεωρείς πράγματα για όλη τη σχέση, όχι μόνο για την πρόταση» κατέληξε Κάτια Ταραμπάνκο.