«Έλα μωρέ...»: Εισέβαλλε στον αέρα του "Happy Day" - Έμειναν άφωνοι

«Σου κάνω πρόταση για μεταγραφή...»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
«Έλα μωρέ...»: Εισέβαλλε στον αέρα του

Πολλές είναι οι ανατροπές που διαδραματίζονται τον τελευταίο καιρό στον τηλεοπτικό χώρο, αλλά ιδίως στην πρωινή την εκπομπή "Happy Day", που προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του Alpha. Τον τελευταίο καιρό σημειώνονται πολλές αποκαλύψεις στον αέρα της (δείτε εδώ), αλλά και πολλές εκπλήξεις, όπως ήταν η σημερινή, Πέμπτη 23 Νοεμβρίου. Συγκεκριμένα, μία εισβολή προκάλεσε το σοκ των συντελεστών της εκπομπής, αλλά προκάλεσε και ποικίλα σχόλια.

Η εισβολή στο "Happy Day" που τους σόκαρε

Κατά τη διάρκεια της ενημερωτικής στήλης, που παρουσιάζει ο Δήμος Βερύκιος, στην εκπομπή και σχολιάζει την επικαιρότητα, ο γνωστός παρουσιαστής και στιχουργός, Ανδρέας Μικρούτσικος, έκανε την είσοδό του. Όλοι οι συντελεστές της εκπομπής σοκαρίστηκαν από την εμφάνισή του, αλλά τον υποδέχτηκαν με πολύ θετική διάθεση και γλυκά σχόλια.

«Έχετε έναν έμπειρο και ευφυή δημοσιογράφο, και μιλάτε πάνω του και τον καλύπτεται», σχολίασε ο παρουσιαστής. Εκείνος με τη σειρά του του απάντησε «έλα μωρέ Ανδρέα», αλλά εκείνος επέμενε «έχω να σου κάνω μία πρόταση. Θα έρθεις μαζί μου στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, που εκεί δεν διακόπτουν κανέναν. Μου αφήνουν ανεμπόδιστα το λόγο. Σου κάνω πρόταση για μεταγραφή», σημείωσε ειρωνικά και γέλασαν όλοι (δείτε εδώ τι έγινε πρόσφατα στην εκπομπή "Super Κατερίνα" και έφερε κόντρες στην εκπομπή).

«Οι δυο παραπονούμενοι συναντηθείτε και πείτε τα παράπονά σας κάτω. Να κάνουμε μία εκπομπή, για να πείτε τα πείτε όσα δεν προλαβαίνετε να πείτε», υπογράμμισε η Σταματίνα Τσιμτσιλή. «Μαζευόμαστε... Είμαστε τα ΚΑΠΗ του Alpha και μαζευόμαστε», κατέληξε ο δημοσιογράφος.