«Συγγνώμη Ανδρέα μου, δεν ξέρω τόσο καλά ελληνικά όσο εσύ» - Ξέσπασε ο Μικρούτσικος κατά της Καινούργιου και εκείνη του ζήτησε συγγνώμη

«Όλα είναι ψεύτικα εξωτερικά, αλλά εσωτερικά...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Συγγνώμη Ανδρέα μου, δεν ξέρω τόσο καλά ελληνικά όσο εσύ» - Ξέσπασε ο Μικρούτσικος κατά της Καινούργιου και εκείνη του ζήτησε συγγνώμη

Μία μεγάλη συζήτηση ξεκίνησε το πρωί της Δευτέρας 20/11 στην εκπομπή του ALPHA, Super Κατερίνα, όταν ο Ανδρέας Μικρούτσικος αποκάλεσε την Κατερίνα Καινούργιου αυτοαναφορική, διότι προκαλεί καβγάδες στην τηλεόραση (δείτε εδώ τι συνέβη με την Φαίη Σκορδά την περασμένη εβδομάδα). Εκείνη του εξήγησε πως και εκείνος προκαλεί τσακωμούς στον αέρα, ωστόσο του ζήτησε συγγνώμη και δήλωσε πως τον είπε τοξικό για πλάκα.

Μάλιστα, δήλωσε πως δεν γνωρίζει τόσο καλά την ελληνική γλώσσα όσο εκείνος και αποφάσισε να κλείσει την συζήτηση, μιλώντας για την "ψεύτικη" εξωτερική της εμφάνιση (δείτε εδώ το σχόλιο που δέχθηκε δημόσια για τος πλαστικές της), αλλά και τον αληθινό της χαρακτήρα.

Η δημόσια συγγνώμη της Κατερίνας Καινούργιου μετά από τσακωμό με τον Ανδρέα Μικρούτσικο

  • Ανδρέας Μικρούτσικος: Τοξικός είναι ένας άνθρωπος, ο οποίος είναι πολύ αυστηρός και χωρίς επιχειρήματα σε καίει, στην πυρά. Γνώμη μου. Δόξα σοι ο Θεός δεν πάσχω από επιχειρήματα. Είμαι αυστηρός κριτής του εαυτού μου και όλων αλλά με επιχειρήματα. Αυτό δεν λέγεται τοξικότητα. Στην τηλεόραση δεν είναι πολύτιμο γιατί είναι ένας χώρος που στρογγυλεύουμε τα πάντα και γλείφουμε τους πάντες.
  • Κατερίνα Καινούργιου: Έχεις δίκιο Ανδρέα μου, συγγνώμη, δεν ξέρω τόσο καλά ελληνικά όσο εσύ. Και το αυτοαναφορικός είναι λίγο άσχημο.
  • Ανδρέας Μικρούτσικος: Το αυτοαναφορικό που σου είπα, είναι ένα στοιχείο, που εσύ μπορεί να το βλέπεις θετικά εγώ το βλέπω αρνητικά. Πραγματικά έχω τρεις εγκυκλοπαίδειες. Έχουν κάνει update στο αυτοαναφορικός και έχουν βάλει τη φωτογραφία σου
  • Κατερίνα Καινούργιου: Έχεις δίκιο. Σου ζητώ συγγνώμη αν σε πείραξε, το είπα για πλάκα. Αν σε πείραζε κάτι να μου το έλεγες εκτός.
  • Ανδρέας Μικρούτσικος: Το τοξικός υπογράμμισαν κι όχι το αυτοαναφορικός που το είπα εγώ. Απλά έχω την άνεση να στο πω και στον αέρα. Δεν θέλω συγγνώμη μωρέ.

Και στο τέλος η παρουσιάστρια είπε με ύφος: «Για να κλείσουμε το θέμα, επειδή με είπες αυτοαναφορική, όλα είναι ψεύτικα εξωτερικά, αλλά εσωτερικά μου δεν είναι τίποτα ψεύτικο».