«Με κοιτάει και λέει χιουμοριστικά "έχουμε και πλαστικά και θα λιώσουνε"» - Το ρατσιστικό περιστατικό που βίωσε η Κατερίνα Καινούργιου

«Κάποιοι γελάσανε, κάποιοι όχι»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Με κοιτάει και λέει χιουμοριστικά

Στην εκπομπή Super Κατερίνα σήμερα Πέμπτη 16/11 σχολίασαν την απόφαση της Άλκηστις Πρωτοψάλτη να αφαιρέσει από το τραγούδι της "Άδωνις" την λέξη "χοντρή" εξαιτίας του χαμού που έχει προκληθεί με το bodyshaming. Μάλιστα, η Στέλλα Γεωργιάδου βγήκε μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας και σχολίασε σχετικά, μιας και η ίδια έχει τραγούδι που λέγεται "Χοντρούλη μου, εσύ είσαι το μανούλι μου".

Όπως πολλά πρόσωπα της τηλεόρασης έχουν σχολιάσει τις τελευταίες ώρες (όπως η Ελεονώρα Μελέτη) είναι λάθος το σκεπτικό να καταργηθούν τέτοιους είδους στίχοι, ταινίες κλπ, καθώς την εποχή εκείνη ακουγόντουσαν διαφορετικά από την σήμερα εποχή.

Σχολιάζοντας λοιπόν στην εκπομπή του ALPHA το γεγονός, μίλησαν γενικά για τις κακοπροαίρετες ατάκες και το ρατσισμό, με την Κατερίνα Καινούργιου να περιγράφει ένα περιστατικό που βίωσε πριν καιρό όταν βρέθηκε σε ένα τραπέζι με μεγάλη παρέα.

Η εξομολόγηση της Κατερίνας Καινούργου

Όπως χαρακτηριστικά εξομολογήθηκε άνθρωπος που βρισκόταν στην ίδια παρέα με την ίδια, έκανε ένα ρατσιστικό και απαράδεκτο σχόλιο σχετικά με τις επεμβάσεις που έχει κάνει στο πρόσωπο της, τις οποίες και έχει παραδεχτεί ανοιχτά.

«Εγώ δεν παρεξηγούμαι με τα ανέκδοτα για τις ξανθιές. Καλά εγώ δεν έχω παρεξηγηθεί και με άλλο πολύ χοντρό που μου έχουν κάνει. Αυτό, ας πούμε, δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Ήμουν σε ένα τραπέζι, πολύ μεγάλη παρέα και ήμασταν σε εξωτερικό χώρο που είχε αυτές τις σόμπες από πάνω, τα μανιτάρια. Μας ρωτάει ο υπάλληλος "να δυναμώσω τις σόμπες;" και γυρνάει και με κοιτάει και του λέει ένας χιουμοριστικά "όχι, γιατί έχουμε και πλαστικά και θα λιώσουνε". Κάποιοι γελάσανε, κάποιοι όχι. Ήθελα να μοιραστώ την προσωπική εμπειρία», είπε η Κατερίνα Καινούργιου με τους συνεργάτες της να παθαίνουν σοκ.