«Καημό το έχω να να βγω να πω ελεύθερα...» - Η Ιωάννα Μαλέσκου ''έσπασε'' τη σιωπή της για τους λόγους της τηλεοπτικής αποχή της

Τι εκπομπή θα ήθελε να κάνει

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Καημό το έχω να να βγω να πω ελεύθερα...» - Η Ιωάννα Μαλέσκου ''έσπασε'' τη σιωπή της για τους λόγους της τηλεοπτικής αποχή της

Η Ιωάννα Μαλέσκου έδωσε το παρόν στον εορτασμό για τον ένα χρόνο λειτουργείας του "Ioanna Paliospirou Foundation" με τη γνωστή παρουσιάστρια να μιλάει στην κάμερα του Happy Day με τις δηλώσεις της να προβάλλονται την Πέμπτη (23/11).

Μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια έκανε γνωστό κάτι, που και άλλα πρόσωπα της τηλεόρασης θα έχουν σκεφτεί, αλλά ίσως δε θα έχουν εκφράσει δημόσια. Αυτό δεν είναι άλλο από την επιθυμία της Ιωάννας Μαλέσκου να γυρίσει στα τηλεοπτικά, αλλά να μπορεί να εκφραστεί με άνεση!

Σε ότι αφορά τις προτιμήσεις της σε σχέση με τις παρούσες εκπομπές σίγουρα έχει, ωστόσο η ίδια δίστασε να εκφραστεί ανοιχτά και να πει ποιες θα είναι αυτές (δείτε εδώ για ποια εκπομπή συζητιέται το όνομά της).

Οι δηλώσεις της Ιωάννας Μαλέσκου για τις επαγγελματικές επιθυμίες της

«Αυτό που έχω ανάγκη είναι να δω το καθαρό το ψυχαγωγικό, αυτό που θα βγει αβίαστα, που τώρα δεν ξέρω πια αν μπορεί να υπάρξει καθαρόαιμη ψυχαγωγία, όπως λέμε. Σίγουρα όμως αυτό, που θα ήθελα περισσότερο είναι όλοι οι άνθρωποι της τηλεόρασης να είμαστε πιο ξεκλειδωμένοι ρε παιδί μου, πιο γνήσια χαμόγελα και πιο γνήσια χαρά. Καημό το έχω να να βγω να πω ελεύθερα το αστείο μου, αυτό που σκέφτομαι αβίαστα και να μην νιώσω, ότι θα πουν, «Τώρα γιατί το είπε;», ντάξει συμβαίνουν και αυτά βέβαια», είπε η Ιωάννα Μαλέσκου.

«Μου λείπει η τηλεόραση πάρα πολύ, αλλά...»

«Μου λείπει η τηλεόραση πάρα πολύ, αλλά ακόμα δεν ξέρω πότε θα γυρίσω, θα γυρίσω όμως, έτοιμη και πιο ώριμη. Δεν το θέλω ακόμα, γιατί θέλω να περάσω χρόνο με την μικρούλα μου», ανέφερε αρχικά η παρουσιάστρια.

«Θα συνεχίσω να προστατεύω την προσωπική μου ζωή, γιατί νομίζω ότι κάποια πράγματα πρέπει να τα προστατεύουμε και να τα κρατάμε για εμάς. Ειδικά για το κομμάτι του μωρού, ακόμα περισσότερο». πρόσθεσε.

Το απόσπασμα προβλήθηκε από την εκπομπή Happy Day στον Alpha.