Έρχεται το Celebrity Big Brother: Αυτή θα είναι η λαμπερή παρουσιάστρια - Πραγματική έκπληξη!

Οι πρώτοι 4 επώνυμοι που συζητούν

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Έρχεται το Celebrity Big Brother: Αυτή θα είναι η λαμπερή παρουσιάστρια - Πραγματική έκπληξη!

Απέχει ήδη έναν χρόνο από την τηλεόραση ενώ παλιότερα ήταν στην μεσημεριανή ζώνη του ΣΚΑΙ. Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια; Ο Νίκος Κοκλώνης, ετοιμάζεται να επαναφέρει στην ελληνική τηλεόραση ένα project που τις προηγούμενες σεζόν δεν είχε τόσο μεγάλη επιτυχία - σύμφωνα πάντα με τα μηχανάκια της AGB -, προσθέτοντας μέσα celebrity μπας και... ορθοποδήσει: To Celebrity Big Brother έχει αρχίσει ήδη να... «χτίζεται»!

Όπως ανέφερε το ρεπορτάζ της εκπομπής Mega Καλημέρα, προς το παρόν το εγχείρημα βρίσκεται αρκετά μακριά από την πραγματοποίησή του καθώς υπάρχουν πολλές υπογραφές που πρέπει να πέσουν πρώτα σε άλλες παραγωγές του Νίκου Κοκλώνη που βρίσκονται σε προχωρημένο επίπεδο. Ωστόσο, το κόσνεπτ είναι έτοιμο και θα περιλαμβάνει πολλά επώνυμα ονόματα είτε από τον χώρο του θεάματος, είτε από τον χώρο του αθλητισμού κλπ.

Η παρουσιάστρια του Celebrity Big Brother

Σύμφωνα, μάλιστα, με το ίδιο ρεπορτάζ το όνομα που ακούγεται πολύ έντονα για την παρουσία είναι αυτό της Ιωάννας Μαλέσκου που απέχει ήδη από την τηλεόραση αφού μέσα στην προηγούμενη σεζόν γέννησε (δείτε εδώ την κόρη της)!

Οι συμμετέχοντες

Φανή Χαλκιά, Τρύφωνας Σαμαρά, Κάτια Ταραμπανκό και Άννα Μαρία Ψυχαράκη (η νικήτρια του πρώτου κύκλου) είναι κάποια από τα ονόματα που έχουν ακουστεί πως μπορεί να πουν το μεγάλο ναι και να τα δούμε στο σπίτι. Ωστόσο, όλα είναι ακόμα στον αέρα...

Τι κάνει σήμερα η νικήτρια του πρώτου κύκλου

Η Άννα Μαρία Ψυχαράκη είναι ένας άκρως ενεργός χρήστης των social media και συγκεκριμένα στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram που μετρά 40 χιλιάδες ακόλουθους, ποστάρει καθημερινά σχεδόν στιγμές από την ζωή της. Στις τελευταίες αναρτήσεις, μάλιστα, φαίνεται άκρως ανανεωμένη.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως στον τελευταίο κύκλο του ριάλιτι στην Ελλάδα, νικητής βγήκε ο Νίκος Τακλής, ο οποίος όπως αναφέρουν πληροφορίες μας δεν έχει δεχτεί ακόμα πρόταση αλλά είναι ανοιχτός και πολύ θετικός στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στα... παλιά του λημέρια!

Τακλής νικητής big brother