«Αν ήμουν ζευγάρι με τη Βάσω Λασκαράκη, θα...» - Η αποκαλυπτική συνέντευξη του Μελέτη Ηλία

«Είχα περάσει από ένα δοκιμαστικό για το...»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο γνωστός και αγαπημένος ηθοποιός, Μελέτης Ηλίας, που τον βλέπουμε φέτος να πρωταγωνιστεί στη νέα δραματική σειρά του Alpha ''Το προξενιό της Ιουλίας'', παραχώρησε μία πολύ αποκαλυπτική συνέντευξη στο δημοσιογράφο, Θανάση Πάτρα, και στην εκπομπή "Mega Καλημέρα", η οποία προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του Mega. Μεταξύ άλλων μίλησε για τη γυναίκα του (δείτε τι είχε αποκαλύψει πρόσφατα για τη σχέση τους), αλλά και για σημαντικές πτυχές της δουλειάς του.

Η εξομολόγηση του Μελέτη Ηλία

«Είμαι νουμεράκιας, παίρνω τα νούμερα τηλεθέασης και αναλύω τα τέταρτα, κοινά, ώρες, lead- in, πόσο τελειώνει, πότε είναι το διαφημιστικό διάλειμμα, γιατί εδώ έπεσε, γιατί εδώ ανέβηκε, τι σκηνή είχε; Θεωρώ, ότι αν δεν ήμουν ηθοποιός, θα ήμουν πολύ καλός σε ένα γραφείο σε ένα κανάλι, να αναλύω αυτά τα πράγματα. Αυτό κάνω μόλις ξυπνάω το πρωί.

Η καλλιτεχνική μου ζωή, αν δεν είχα παίξει τον Σάββα στο "Σόι σου", θα ήταν εντελώς διαφορετική, γιατί θεωρώ, πως τέτοιες ευκαιρίες δε σου παρουσιάζονται κάθε χρόνο. Θεωρώ, ότι θα δούλευα, αν συνέχιζα να ήμουνα τυχερός περισσότερο στο θέατρο, αλλά αυτό ήταν μία τομή για εμένα, η ζωή μου πριν, και η ζωή μου μετά. Δεν έβγαινε οικονομικά, ήμουν έτοιμος να το παρατήσω.

Δε νομίζω, ότι θα μπορούσα να δουλεύω το πρωί ως λογιστής και το βράδυ ως ηθοποιός. Έχω σπουδάσει λογιστική, αλλά θεωρώ, ότι ήταν ένα από τα μεγαλύτερα λάθη της ζωής μου. Μπαίνεις σε μία σχολή, τη σπουδάζεις, αλλά επειδή δεν έχω μπει στη δουλεία, με αποτέλεσμα αν και είμαι καλός στα μαθηματικά και με τους αριθμούς, να είμαι στα πρακτικά σκράπας.

Είχα περάσει από ένα δοκιμαστικό για το "Total Blackout" και μου είχαν πει, ότι τους κάνω, αλλά τελικά δεν πήγα. Σίγουρα, αν το είχα κάνει δε θα προλάβαινα να δω τα παιδιά μου. Και στο "5x5" με είχαν ε καλέσει, αλλά δε νομίζω, πως δεν ήμουν κοντά. Στο "Cash or trash" ήμουν πάρα πολύ κοντά. Θεωρώ, ότι είτε το παίξεις ως ρόλο την παρουσίαση, είτε ως τον εαυτό σου, θα πάει καλά αναλόγως, πως θα το δει και το κοινό. Είναι κάτι αντίστοιχο με αυτό που λένε, ότι ο τάδε έπαιξε στην Επίδαυρο. Ο καθένας μπορεί να κάνει το οτιδήποτε.

Η Βάσω Λασκαράκη είναι τελειομανής μέχρι ένα εκνευριστικό επίπεδο. Αν είμασταν ζευγάρι με τη Βάσω, θα χωρίζαμε στον πρώτο μήνα. Αλλά όλο αυτό το στοιχείο του χαρακτήρα της, του τη βοηθάει να είναι πολύ καλή. Και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης είναι ένα πολυεργαλείο. Η γυναίκα μου με έχει σώσει πολλές φορές, αλλά έχω ακούσει από εκείνη, ότι "εγώ στα έλεγα". Δε μετανιώνω που έχω πει, ότι γλίτωσα από τις ουσίες στο τσικ, και είμαι πολύ τυχερός, γιατί μπορεί να μην ήμουν καν στη ζωή. Είναι το μεγαλύτερο λάθος, που μπορεί να κάνει ένας νέος άνθρωπος», αποκάλυψε ο γνωστός ηθοποιός στην κάμερα της εκπομπής.