Με τζάκι, μοναστηριακό τραπέζι, τεράστιο καναπέ & φυτά εσωτερικού χώρου - Βγαλμένο από περιοδικό το ζεστό σαλόνι στο σπίτι της Ευρυδίκης Βαλαβάνη

Φωτογραφίες και βίντεο, που μαγεύουν!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
evridiki_valavani - Instagram
evridiki_valavani - Instagram

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μετά τον χωρισμό της από τον Κωνσταντίνο Βασάλο μετακόμισε σε άλλο σπίτι, στο οποίο φαίνεται, πως μένει μόνη της η γνωστή δημοσιογράφος (δείτε εδώ την δημόσια αποκάλυψη για τον σύντροφό της).

Μέσα από αναρτήσεις, που κάνει αρκετά συχνά στο instagram η Ευρυδίκη Βαλαβάνη βλέπουμε το εσωτερικό του διαμερίσματος, που μένει και η αλήθεια είναι, πως έχει πολύ ζεστή ατμόσφαιρα με το γούστο της να είναι αποτυπωμένο σε όλους τους χώρους.

Την Τετάρτη (22/11) η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αποφάσισε να βάλει χαλιά στο σαλόνι της - με τη βοήθεια της μαμάς της - κάνοντας παράλληλα και insta stories. Όπως βλέπουμε, επικρατούν τα μπεζ και καφέ χρώματα, με ξύλινα έπιπλα, τζάκι και διακοσμητικά, όπως κεριά και μαξιλάρες στο πάτωμα.

Το ζεστό σαλόνι στο σπίτι της Ευρυδίκης Βαλαβάνη

Βαλαβάνη - Σπίτι

Η απάντηση στο ενδεχόμενο γάμου

«Τι θα μείνω; Με τα 20 γατιά μου και γεροντοκόρη; Κάτι πρέπει να γίνει και για μένα. Με ξέρει ο Κώστας. Όλα αυτά είναι χιούμορ και χαβαλές που κάνουμε. Βγαίνει από το ωραίο κλίμα που έχουμε μεταξύ μας.

«Έχω υπάρξει σε θέση που να θέλω να φύγω από τη δουλειά μου αλλά είμαι επαγγελματίας και θέλω να φέρω όσο μπορώ το συμβόλαιο μου εις πέρας. Έμεινα μέχρι το τέλος. Βαριέμαι να μιλάω για κιλά. Βαριέμαι. Θα φάω όποτε γουστάρω, θα κάνω τη διατροφή μου όποτε θέλω. Βαρέθηκα να σχολιάζουμε για τα κιλά των ανθρώπων και την εμφάνισή τους. Αλήθεια»

Ωστόσο η δημοσιογράφος επανήλθε στην αρχική ερώτηση της περί γάμου: «Δεν ξέρω αν θα δούμε γάμο μέχρι το καλοκαίρι. Δεν προλαβαίνουμε με τίποτα», είχε πει η η Ευρυδίκη Βαλαβάνη στην κάμερα του Breakfast at star στις 6/11.

Δείτε εδώ το βίντεο: