«Έχουν αυτή τη λογική εξέλιξης της καριέρας τους! Υπάρχουν παρουσιαστές...» - Το ξεκάθαρο ''καρφί'' της Φαίης Σκορδά στον αέρα του Fay's Time

«Επειδή όμως είναι πολλά αυτά τα παιχνίδια...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Έχουν αυτή τη λογική εξέλιξης της καριέρας τους! Υπάρχουν παρουσιαστές...» - Το ξεκάθαρο ''καρφί'' της Φαίης Σκορδά στον αέρα του Fay's Time

Η Φαίη Σκορδά έκανε ένα σχόλιο την Πέμπτη (23/11) στο Fay's Time μετά την ενόχληση του Λάμπρου Κωνσταντάρα με τις εκπομπές, που παίρνουν μία είδηση και παραποιούν το περιεχόμενο της με τίτλους και μοντάζ.

Ως έμπειρη στο χώρο η παρουσιάστρια τόνισε, πως είναι γνωστό, ότι ο χώρος τους λειτουργεί με αυτόν τον τρόπο, καθώς και η ίδια συγκεκριμένα έχει θύμα της κατάστασης αυτής, καθώς ή δεν γίνεται ρεπορτάζ ή δημιουργούνται ψευδείς ειδήσεις.

Δείτε επίσης: «Το πιο πιθανό λοιπόν είναι να...» - Το ξεκαθάρισμα της Φαίης Σκορδά περί επιστροφής της στον ΑΝΤ1

Οι δηλώσεις της Φαίης Σκορδά για τις δημοσιεύσεις ψευδών ειδήσεων

«Απλώς αν μου επιτρέπεται θέλω να κάνω μία τοποθέτηση, επειδή τόσα χρόνια στην τηλεόραση, που είμαι στην Αθήνα τουλάχιστον και μετά από το Alter, ένα κομμάτι, που πάντα υπήρχε στις εκπομπές, που παρουσίαζα εγώ, μαγειρική, ζώδια, καλεσμένοι, αυτά τα τρία.

Η άλλη σταθερά, με την οποία ασχολούμαι χρόνια με εξαιρετικούς συνεργάτες και στο Alter από το Πολύ Μπλα Μπλα ήταν από τις πρώτες εκπομπές, που ξεκίνησαν να ασχολούνται με το τηλεοπτικό ρεπορτάζ, τότε υπήρχε μόνο στο γραπτό κείμενο και όχι τηλεοπτικά.

Με τη Ζήνα Κουτσελίνη, που ξέρει από τηλεοπτικό ρεπορτάζ και ξεκινήσαμε μαζί. Θέλω να πω, ότι ξέρω πώς λειτουργεί όλο αυτό το σύστημα πάρα πολύ καλά, γιατί αν μη τι άλλο το κάνω πάνω από 15 χρόνια το τηλεοπτικό ρεπορτάζ ή οι συνεργάτες μου. Από πίσω μπορεί να υπάρχουν και άλλα.

Και για αυτό τον λόγο ξεκάθαρα να το πω, κάποιες φορές χρειάζεται να βάλεις μια τελεία, γιατί μπορεί ένα κανάλι να βγάζει μια πληροφορία τα έξω για άλλους λόγους, για να δούνε τι θα πιάσει, πώς θα το πάρει η αγορά. Υπάρχουν επίσης, κάποιοι παρουσιαστές, οι οποίοι μπορεί να βγάζουν τέτοιες πληροφορίες, γιατί έχουν αυτή τη λογική εξέλιξης της καριέρας τους και λογική ενδυνάμωσης συμβολαίων. Επειδή όμως είναι πολλά αυτά τα παιχνίδια πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Δεν σημαίνει, ότι κάποιες πληροφορίες βγαίνουν τυχαία και είναι και κάποιοι άλλοι άνθρωποι, οι οποίοι βγαίνουν δια της ατόπου», είπε η Φαίη Σκορδά.