«Αγενής, άξεστος, χυδαίος, επιθετικός! Με έσπρωξε και μου είπε...» - Ο Γρηγόρης Μπάκας καταγγέλλει δημόσια τον Μικέλε Μορόνε

«Δεν έχουμε τα πλάνα γιατί έπρεπε να κλείσει η κάμερα»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Αγενής, άξεστος, χυδαίος, επιθετικός! Με έσπρωξε και μου είπε...» - Ο Γρηγόρης Μπάκας καταγγέλλει δημόσια τον Μικέλε Μορόνε

Σοκ έπαθαν στο Πρωινό του ΑΝΤ1 με την αποκάλυψη του Γρηγόρη Μπάκα για την επίθεση που δέχτηκε στο αεροδρόμιο από τον Μικέλε Μορόνε. Ο ηθοποιός - τραγουδιστής αναχώρησε σήμερα 23/11 για την Ταϊλάνδη με την σύντροφό του, όταν ο δημοσιογράφος τον πλησίασε για να του αποσπάσει κάποια δήλωση.

Ωστόσο, η συμπεριφορά του απέναντι του ήταν χυδαία. Συγκεκριμένα, κατήγγειλε δημόσια πως τον έβρισε με χυδαίες εκφράσεις και τον έσπρωξε. Μάλιστα, κατά την διάρκεια της περιγραφής του περιστατικού στον αέρα της εκπομπής, έχασε τα λόγια του.

Η αποκάλυψη του Γρηγόρη Μπάρκα για τον Μικέλε Μορόνα

«Δεν έχω λόγια. Πήγαν στο αεροδρόμιο και τον συνάντησα. Δεν έχω ξανασυναντήσει τέτοια συμπεριφορά. Αγενής, άξεστος χυδαίος, επιθετικός. Με έσπρωξε και με εξύβρισε! Στα καλά όλοι τον ξέρουν, στα δύσκολα τον έμαθα εγώ. Μου είπε χυδαίες εκφράσεις. Πήγα και πλησίασα το μικρόφωνο, δεν έχουμε τα πλάνα γιατί έπρεπε να κλείσει η κάμερα. Με απώθησε ο ίδιος», αποκάλυψε φανερά σοκαρισμένος ο Γρηγόρης Μπάρκα.

«Είναι ένας πολύ διάσημος άνθρωπος, δεν δικαιολογείται η αγένεια αλλά μπορεί να χρειαζόταν άδεια για να μιλήσει στην κάμερα», συμπλήρωσε.

Με τον Γιώργο Λιάγκα να απαντάει εκνευρισμένος και παράλληλα ικανοποιημένος αφού από την αρχή που ήρθε στην Ελλάδα δεν έλεγε τα καλύτερα για εκείνον: «Τα ψώνια, οι ψωνισμένοι που τρέχετε όλοι εσείς, τα κοριτσάκια λες και είναι ο ωραιότερος άντρας του κόσμου, σιγά τον γκόμενο... Εμένα δεν μου αρέσει καθόλου το στιλ αυτό αλλά υποκειμενικό είναι αυτό. Απαράδεκτες συμπεριφορές. Ήρθε ο μεγάλος σταρ στην Ελλαδίτσα και λέει σιγά μην μιλήσω σε Έλληνα δημοσιογράφο που περιμένει στο αεροδρόμιο».

«Τώρα μιλάμε για τον Μικέλε Μορόνε που γνωρίζει πως αν σε συνάντησε στο αεροδρόμιο και μου πεις δεν θέλω πλάνο, θα κατεβάσω την κάμερα. Να το πει ευγενικά», συμπλήρωσε ο δημοσιογράφος.

«Η διαφορά μεταξύ του σταρ και ψευδοσταρ είναι αυτή ακριβώς. Θυμάστε όταν είχε έρθει ο Τζορτζ Κλούνει και θυμάστε πως είχε συμπεριφερθεί και εκείνος και σύντροφος μου. Αυτό εδώ πέρα το άτομο καλλιτέχνη δεν τον λες», σχολίασε ο Βαγγέλης Περρής.

Αρνητικά σχολιάστηκε από την εκπομπή και η εμφάνιση του στα Madwalk και συγκεκριμένα το γεγονός πως τραγούδησε live - δείτε εδώ βίντεο από την σκηνική του παρουσία!

O Μικέλε Μορόνε διαγνώστηκε με κυκλοθυμία

Να σημειώσουμε πως όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο Μικέλε Μορόνε σε πρόσφατη συνέντευξη του, διαγνώστηκε με ήπια μορφή διπολικής διαταραχής.

«Διαγνώστηκα με ήπια μορφή διπολικής διαταραχής ή αλλιώς με κυκλοθυμία. Έχουμε στο μυαλό μας ότι τα άτομα που πάσχουν από διπολική διαταραχή έχουν δυο προσωπικότητα αλλά δεν είναι έτσι», αποκάλυψε χαρακτηριστικά.