«Έκλαιγα χθες...» - Δύσκολο το βράδυ της Τετάρτης (22/11) για την Ελένη Μενεγάκη

Τι συνέβη στο σπίτι της στα Μελίσσια

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Έκλαιγα χθες...» - Δύσκολο το βράδυ της Τετάρτης (22/11) για την Ελένη Μενεγάκη

Η Ελένη Μενεγάκη μπήκε χορεύοντας στο πλατό του MEGA κατά την έναρξη της εκπομπής της, Ελένη, ντυμένη απλά, αλλά πάντα κομψά, με λευκό t-shirt και μαύρη φούστα, κατευθυνόμενη προς την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, η οποία πλέον θα βγαίνει πρώτη (δείτε εδώ τι άλλαξε).

Παρόλα αυτά, εξήγησε πως το βράδυ πέρασε δύσκολα και παρά την χαρά της σήμερα, Πέμπτη 23/11, έκλαιγε στο σπίτι της χθες, Τετάρτη 22/11 και ο λόγος θα κάνει πολύ κόσμο να ταυτιστεί μαζί της, αφού έχει να κάνει με την εμφάνισή της και τα κιλά.

Γιατί έκλαιγε η Ελένη Μενεγάκη

Όπως αποκάλυψε, το τελευταίο διάστημα έχει πάρει κάποια κιλά, που μπορεί οπτικά να μην φαίνονται στο κοινό και στους συνεργάτες της, ωστόσο η ίδια το καταλαβαίνει και είναι κάτι που την στενοχωρεί. Ξεκίνησε, λοιπόν, κάποιου είδους αποτοξίνωση (την οποία μπορείτε να βρείτε εδώ).

«Έχω ξεκινήσει από χθες μία αποτοξίνωση γιατί λέω "Ελένη, με τη φόρα που έχεις πάρει αν περάσεις και τις γιορτές, τελειώσαμε, δεν έχει επιστροφή". Μπαίνω στο νούμερό μου, απλά δεν βγαίνω μετά... Λέω "Κάτσε ρε Ελένη που θα κάτσεις να σκάσεις". Έκλαιγα, βέβαια, χθες το βράδυ. Έφαγα μια μπολάρα σαλάτα. Άστα, άστα, αφού τους έχω προετοιμάσει όλους, τους λέω "Αν δεν με βλέπετε καλά, να θυμάστε". Αυτή την εποχή που βγαίνουν ταψιά με φαγητά... Εγώ είμαι του βραδινού. Θα με αφήσετε νηστική το βράδυ; Θα φάω και τα βιβλία. Δεν ξέρω. Θα κάνω αυτά που κάνω πάντα όταν ξεφεύγω. Τώρα έχω χοντροξεφύγει... Σήμερα το πρωί έβρασα ένα αυγό και το τεμάχισα, έβαλα από πάνω όλες τις μυρωδιές μπας και χορτάσω...», είπε με παράπονο.