«Ένιωσα ένα άσπρο φως να με σπρώχνει και...» - Σε τι κατάσταση βρίσκεται σήμερα ο τάφος του Γιάννη Φλωρινιώτη

Ξέσπασε σε κλάματα η κόρη του, Άννα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Ένιωσα ένα άσπρο φως να με σπρώχνει και...» - Σε τι κατάσταση βρίσκεται σήμερα ο τάφος του Γιάννη Φλωρινιώτη

Η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα, συνάντησε την Άννα Φλωρινιώτη στο κοιμητήριο του Σχιστού, όπου είναι θαμμένος ο πατέρας της, Γιάννης Φλωρινιώτης. Η κόρη μου "λυγίζοντας" και ξεσπώντας σε κλάματα, μίλησε για την απώλεια του, ενώ αποκαλύπτει την επιθυμία της για να γίνει αυτό το μνημείο, που ξεχωρίζει ανάμεσα στα άλλα.

Η εξομολόγηση της Άννας μπροστά από τον τάφο του Γιάννη Φλωρινιώτη

«Είχα πλησιάσει πολλούς μαρμαράδες και μου έλεγαν ότι είναι υπερβολικά αυτά που θέλω», αποκάλυψε αρχικά για την δυσκολία που αντιμετώπισε για να δημιουργηθεί το μνημείο του σπουδαίου τραγουδιστή.

«Είναι στιγμές που θέλω να του μιλήσω. Μπορεί να έρθω και βράδυ ακόμα. Έρχομαι ακόμα και βράδυ και φεύγω. Του έβαλα φώτα ώστε να μην φοβάται», εξομολογήθηκε στην συνέχεια.

Ενώ αποκάλυψε για την κίνηση της να ρίχνει κάθε φορά κολώνια πάνω στον τάφο του: «50 χρόνια φοράει αυτή την κολώνια, κάθε φορά που την μυρίζω νομίζω ότι είναι ο μπαμπάς μου και δεν θα έλειπε από το μνημείο του, μετά το καθάρισμα βάζω παντού για να μοσχοβολάει» και συνέχισε «Τον παρακαλάω κάθε μέρα να έρθει στα όνειρά μου. Στην αρχή ερχόμουν και του φώναζα, έξαλλη. Του έλεγα γιατί μου το κάνεις αυτό γιατί δεν έρχεσαι να μου μιλήσει; Να ξέρω ότι είσαι καλά. Όλοι με παίρνουν και φίλοι και γνωστοί και μου λένε είδα τον μπαμπά και λέω... σε εμένα γιατί δεν έρχεται. Βέβαια, νιώθω έντονα την παρουσία του. Ένιωσα ένα άσπρο φως να με σπρώχνει και τρόμαξα. Και προχθές ενώ ήμουν ολομόναχη, έπεσαν όλα μου τα παπούτσια από την παπουτσοθήκη».

Ενώ στο τέλος ξέσπασε σε κλάματα λέγοντας: «Για μένα σταμάτησε ο χρόνος εκείνη τη μέρα και με τρελαίνει ότι δεν θα τον ξαναδώ. Δεν το έχω ξανανιώσει αυτό το συναίσθημα, νιώθω λες και μου έχουν ξεριζώσει την ψυχή μου, νιώθω πολύ μόνη μου. Νιώθω ότι περιτριγυρίζομαι από χιλιάδες κόσμου και είμαι ολομόναχη».

Δείτε επίσης: Τι συμβαίνει με την διαθήκη του 4 μήνες αφού πέθανε - Που θα καταλήξουν τα κοστούμια του