«Έχω χάσει σε πολύ μικρή ηλικία...» - Η συγκλονιστική αποκάλυψη της Κέλλυς Κελεκίδου

«Νομίζω, ότι πάντα στη ζωή μας θα πρέπει να...»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η γνωστή τραγουδίστρια, Κέλλυ Κελεκίδου, παραχώρησε μία εφ' όλης της ύλης αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή "Super Κατερίνα", η οποία προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του Alpha, σήμερα, Πέμπτη 23 Νοεμβρίου. Και μεταξύ άλλων μίλησε για τη σχέση της με το συνάδελφό της, επίσης ερμηνευτή, Νίκο Κουρκούλη, αλλά και τις απώλειες της ζωής της, που τη στιγμάτισαν (δείτε εδώ ποιος πρόσφατος χαμός τη σημάδεψε).

Η εξομολογητική συνέντευξη της Κέλλυς Κελεκίδου

«Είναι δύσκολο κι εύκολο να κάνουμε το ίδιο επάγγελμα με το σύζυγό μου. Θεωρώ, ότι είναι λογικό και κάθε φυσιολογικό ζευγάρι περνάει από διακυμάνσεις και ρουτινιάζει, Αν έλεγα, ότι όλα είναι ρόδινα και τέλεια μεταξύ μας, θα ήταν ψέμα», αποκάλυψε για τη σχέση της με το σύζυγό της.

«Εγώ είμαι ένα άτομο, που έχω περάσει μέσα στην οικογένεια μου πολλά προβλήματα υγείας. Έχω χάσει τη μητέρα μου σε πολύ μικρή ηλικία. Όταν νόσησε η μαμά μου ήταν 42 χρονών, και 49 ετών είχε πεθάνει, οπότε μπορώ να σου πω, ότι έγινα και πάρα πολύ γρήγορα μαμά, γιατί είχα και την αδερφή μου, που ήταν 13 ετών, και στην πορεία έχασα και τον πατέρα μου, πριν από 4 χρόνια. Νομίζω, ότι πάντα στη ζωή μας θα πρέπει να τα αντιμετωπίζουμε με ψυχραιμία, κι εκείνη την ώρα με ένα μαγικό ραβδάκι, που σου στέλνει ο Θεός από πάνω και σου δίνει δύναμη να συνεχίσεις και να δεις, ότι στο δρόμο σου, ότι υπάρχουνε και πολύ καλές στιγμές, αλλά θα υπάρχουνε και καλύτερες μέρες. Πονάει σαφέστατα και η απουσία, πονάει και να βλέπεις τον δικό σου άνθρωπο να υποφέρει», εξομολογήθηκε για τις απώλειες που βίωσε η αγαπημένη τραγουδίστρια και τη σημάδεψαν, αλλά και για το πρόβλημα υγείας του συντρόφου της (δείτε εδώ τι έχει).

«Όταν έχω παιδιά μου, παίρνω φως, παίρνω δύναμη. Και τα δύο παιδιά μου έχουν καλλιτεχνική φύση , αλλά αφήνω να βρουν μόνα τους τα πατήματά τους», ανέφερε για τη σχέση της με τα παιδιά της. Παράλληλα, κατέληξε, ότι κατά καιρούς έχει δεχτεί πολλές προτάσεις από εκπομπές.