«Δεν πρόλαβα να σε αποχαιρετήσω...» - Θρήνος για την Κέλλυ Κελεκίδου

«Σ' αγαπώ»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Δύσκολη μέρα είναι η σημερινή (17/8) για τη Κέλλυ Κελεκίδου, καθώς, όπως ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Tik Tok, έφυγε από τη ζωή ένα πολύ αγαπημένο της πρόσωπο. Ο λόγος για την γιαγιά της, η οποία έμενε στην Θεσσαλονίκη.

Η τραγουδίστρια προσπάθησε να ταξιδέψει όσο πιο γρήγορα μπορούσε για να προλάβει να την αποχαιρετήσει, ωστόσο δεν κατάφερε να φτάσει εγκαίρως. Έτσι, δημιούργησε ένα βίντεο με τις αναμνήσεις τους και το δημοσίευσε στην πλατφόρμα για να την αποχαιρετήσει δημόσια.

Δείτε επίσης: Μπήκε στην εφηβεία - Περήφανη μαμά η Κέλλυ Κελεκίδου για τον γιο της που μόλις έκλεισε τα 13

Το αντίο της Κέλλυς Κελεκίδου στην γιαγιά της

«Έφτασα με τόση λαχτάρα στην Θεσσαλονίκη για να έρθω να σε δω! Δυστυχώς δεν πρόλαβα να σε αποχαιρετήσω! Καλό παράδεισο γιαγιάκα μου… Θα κρατάω πάντα τις ευχές σου και όλα όσα μου έχεις πει πάντα με αυτό το χιούμορ που μόνο εσύ ήξερες και έτσι θα πορεύομαι! Σ αγαπώ», έγραψε.

Μάλιστα, ανέβασε μερικές ακόμη φωτογραφίες τους στο προφίλ της στο Instagram.

Η κρίση στον γάμο της με τον Κουρκούλη

Αποκλειστική συνέντευξη στην εκπομπή "Ποιος είναι πρωινιάτικα" του ΟΡΕΝ παραχώρησε την Τετάρτη (15/6) ο Νίκος Κουρκούλης και αίσθηση προκάλεσε το περιστατικό που περιέγραψε πως ...φούντωσε την ζήλια της Κέλλυς Κελεκίδου.

"Πέρασε κρίση ο γάμος μας. Είναι δυνατόν μετά από 20 χρόνια; Και η σχέση και ο γάμος. Στα πιο πολλά είμαι εγώ ο χαζός κι ο ανώριμος» είπε.

Όσο για το ποιος από τους δύο είναι πιο ζηλιάρης, ο γνωστός τραγουδιστής απαντά: "Ανάλογα το περιστατικό... Τρώγαμε σε παραθαλάσσιο ταβερνάκι και ήταν δίπλα μία παρέα ξέφρενων κοριτσιών με μαγιό. Εγώ, ξέρετε, ότι δεν είμαι ο Ρουβάς, αλλά έχω την αγάπη του κοινού και μεγάλες εκδηλώσεις λατρείας. Με λατρεύει ο κόσμος... Eντάξει στο πιο νεανικό μου είχα του Λατίνου εραστή και μόλις αντιλήφθηκαν ότι ήμουν εγώ, έγινε ένας πανικός από πίσω. Με σήκωσαν ένθερμες αυτές. Η Κέλλυ δεν είναι καθόλου εκδηλωτική σε αυτά. Όταν μπήκαμε στο αμάξι, άρχισε να λέει που είναι οι τσίχλες; Πού είναι τα γυαλιά; Ποιος τα πήρε; Αυτός είναι ο τρόπος που το εκδήλωνε κι εγώ κάνω το ίδιο" ανέφερε ο Νίκος Κουρκούλης.

Δείτε επίσης: Θα είναι τα παιδιά τους παρανυφάκια - Παντρεύονται μετά από 20 χρόνια Κουρκούλης & Κελεκίδου