Μπήκε στην εφηβεία - Περήφανη μαμά η Κέλλυ Κελεκίδου για τον γιο της που μόλις έκλεισε τα 13

Οι τρυφερές ευχές της τραγουδίστριας

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μπήκε στην εφηβεία - Περήφανη μαμά η Κέλλυ Κελεκίδου για τον γιο της που μόλις έκλεισε τα 13

Μπορεί να ξύπνησαν άσχημες μνήμες στο μυαλό της Κέλλυς Κελεκίδου μερικές ημέρες πριν, ωστόσο τα άφησε όλα πίσω για χατίρι του παιδιού της, διότι την Τετάρτη 31/8 είχε τα γενέθλιά του και το μόνο που ήθελε και θέλει είναι να τον βλέπει χαρούμενο.

Για να ευχηθεί, λοιπόν, στον 13χρονο πλέον Ραφαήλ, η διάσημη τραγουδίστρια δημοσίευσε μία φωτογραφία τους από όταν ήταν ακόμα μικρός στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και την συνόδευσε με ένα μακροσκελές κείμενο, μέσα από το οποίο εξέφραζε την αγάπη της και την ευγνωμοσύνη της για το γεγονός πως είναι μητέρα του.

Η ανάρτηση της Κέλλυς Κελεκίδου για τα γενέθλια του γιου της

«Χρόνια πολλά στο άλλοτε μικρό μου αγοράκι που μεγαλώνει συνεχώς και δεν το προλαβαίνω! Για μένα πάντα θα είσαι το μικρό μου αγοράκι! Είσαι η δύναμη μου! Να θυμάσαι πως πάντα θα είμαι δίπλα σου,ακόμα και τώρα που σε βλέπω να μεγαλώνεις, να ανεξαρτοποιείσαι και να αποκτάς σιγά σιγά τη δική σου ζωή! Το γέλιο σου με ξυπνάει και μου δίνει ζωή!

Εύχομαι να σε βλέπω παντα έτσι χαρούμενο και γελαστό!Την ημέρα των δικών σου γενεθλίων νιώθω ότι γιορτάζω και εγώ! Είναι μέρα εορτής για όλη την οικογένεια μας! Ήρθες στην ζωή και με γέμισες ΕΥΤΥΧΙΑ! Αγάπη μου σου εύχομαι μόνο καλά να βρεθούν στον δρόμο σου,να είσαι υγιής και δυνατός! Καλή πρόοδο και πάντα επιτυχίες αστέρι μου! Μην σταματάς ποτέ να πιστεύεις στον εαυτό σου και να ελπίζεις για το καλύτερο! Το αξίζεις! Σ' αγαπώ πολύ, η περήφανη μαμά σου!», έγραψε χαρακτηριστικά.

Κέλλυ Κελεκίδου γιος

Πηγή εσωτερικής και εξωτερικής φωτογραφίας: Instagram / Κέλλυ Κελεκίδου

«Στα δικά σου μάτια...»

Η Κέλλυ Κελεκίδου αυτό το καλοκαίρι πραγματοποιεί εμφανίσεις σε διάφορα μέρη της Ελλάδας, ωστόσο είναι αποφασισμένη να μην αφήσει τον ελεύθερο χρόνο που μπορεί να έχει να πάει χαμένο και θέλησε να συνδυάσει τις συναυλίες της με οικογενειακές διακοπές. Το περασμένο διάστημα βρισκόταν στην Κρήτη, όπου την είδαμε να ποζάρει στην πισίνα του ξενοδοχείου που διαμένει, με ένα κορμί που προκαλεί "πανικό".

Λίγες ημέρες αργότερα όμως δημοσίευσε άλλη μία φωτογραφία, αυτή τη φορά με την κόρη της, Ελπινίκη, μπροστά από το ηλιοβασίλεμα, με τις δυο τους να κοιτάζονται στα μάτια και να αγκαλιάζονται. Η τραγουδίστρια φαίνεται πιο ευτυχισμένη από ποτέ, από τη στιγμή που την έχει στο πλευρό της, όπου κι αν βρίσκεται και μπορούν να κάνουν πράγματα μαζί.

«Όλα τα ηλιοβασιλέματα του κόσμου στα δικά σου μάτια», έγραψε χαρακτηριστικά.

Κέλλυ Κελεκίδου