Με κεραμιδί μπικίνι στην πισίνα και βρεγμένα μαλλιά - Η αρετουσάριστη εμφάνιση της Κέλλυς Κελεκίδου

Άκρως εντυπωσιακή!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Με κεραμιδί μπικίνι στην πισίνα και βρεγμένα μαλλιά - Η αρετουσάριστη εμφάνιση της Κέλλυς Κελεκίδου

Η Κέλλυ Κελεκίδου είναι μία από τις γυναίκες της showbiz που ξέρουν να αναδεικνύουν την ομορφιά τους και τα χαρακτηριστικά τους σε κάθε τους εμφάνιση. Μάλιστα, διατηρεί το κορμί της σε άψογη κατάσταση, όπως βλέπουμε μέσα από τις τελευταίες της αναρτήσεις.

Η αλήθεια είναι όμως, πως δεν χορταίνουμε να την βλέπουμε, καθώς στα 44 της έχει καταφέρει να έχει ένα σώμα 20άρας και με την καινούρια φωτογραφία που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram παραλίγο να "ρίξει" την πλατφόρμα. Πόζαρε μέσα στην πισίνα με κεραμιδί μπικίνι με έναν ώμο, χωρίς ρετούς και φίλτρα και τα σχόλια δεν σταματούσαν.

Η ανάρτηση της Κέλλυς Κελεκίδου με μαγιό

«Δεν θέλω να βγω σε λέω…», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ της.

Κέλλυ Κελεκίδου

«Είμαι η μεγαλύτερή σου θαυμάστρια»

Η Κέλλυ Κελεκίδου όσο προσηλωμένη κι αν είναι στην καριέρα της και στην μουσική της, ποτέ δεν ξεχνά τα παιδιά της με τον Νίκο Κουρκούλη και πάντα φροντίζει να περνά χρόνο μαζί τους, όπως και εκείνος, γεγονός που φαίνεται και στο βίντεο που δημοσίευσαν λίγες ημέρες πριν. Αυτό το διάστημα, τα σχολεία κλείνουν και οι μικροί μας φίλοι ετοιμάζονται για τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Έτσι, και στο σχολείο της κόρης του ζευγαριού, Ελπινίκης, διοργάνωσαν μία τελετή αποχαιρετισμού. Η περήφανη μαμά, δεν θα μπορούσε να λείπει από μία τέτοια στιγμή και θέλησε, μάλιστα, να μοιραστεί την χαρά της με τους διαδικτυακούς της φίλους, δημοσιεύοντας κάποιες από αυτές τις στιγμές στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μέσω story. Η ίδια δηλώνει περήφανη για την Ελπινίκη της και δεν το κρύβει.

«Είμαι η μεγαλύτερη θαυμάστριά σου Ελπινίκη μου!!!!!», έγραψε χαρακτηριστικά στην πρώτη της ανάρτηση και έπειτα πρόσθεσε άλλη μία.

Η κόρη της Κέλλυς Κελεκίδου και του Νίκου Κουρκούλη
«Ελληνικό πανηγύρι στο σχολείο μας», συμπλήρωσε, φωτογραφίζοντας όλα τα παιδιά συγκεντρωμένα στο γήπεδο την ώρα που χόρευαν.

Η κόρη της Κέλλυς Κελεκίδου και του Νίκου Κουρκούλη σε σχολική γιορτή