Έχει κοιλιά ''πλάκα'' στα 44 της χρόνια - Οι αρετουσάριστες φωτογραφίες της Κέλλυς Κελεκίδου

Η τραγουδίστρια καταφέρνει να διατηρείται κορμάρα

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Έχει κοιλιά ''πλάκα'' στα 44 της χρόνια - Οι αρετουσάριστες φωτογραφίες της Κέλλυς Κελεκίδου

Το καλοκαίρι είναι στο ''πικ'' του και σχεδόν όλες οι celebrities μοιράζονται φωτογραφίες με μαγιό από τις διακοπές τους στο instagram. ΄Ετσι και η Κέλλυ Κελεκίδου μοιράστηκε τις πρώτες καλοκαιρινές της φωτογραφίες χωρίς ρετούς μάλιστα και έκανε τους followers της να ''χαζέψουν'' με το σφιχτό κορμί που καταφέρνει να διατηρεί στα 44 της χρόνια.

Παρά τα δύο παιδιά που έχει αποκτήσει με το Νίκο Κουρκούλη, δεν άφησε το σώμα της, αλλά από όσο βλέπουμε διατηρείται σφριγηλή. Στο δε γάμο της, παρά τα πολλά χρόνια που μετρά, παραμένει ερωτευμένη σα κοριτσάκι με τον άνθρωπό της. Πρόσφατα μάλιστα γιόρτασαν και την επέτειό τους, όπου στην τρυφερή ανάρτησή της πεθύμησε και τους κουμπάρους τους, Ελένη Μενεγάκη και Μάκη Πουνέντη.

Οι αρετουσάριστες φωτογραφίες της Κέλλυς Κελεκίδου με μαγιό

Η Κέλλυ Κελεκίδου σε καλοκαιρινή της φωτογραφία με μαγιό

Η κοιλιά - πλάκα της Κέλλυς Κελεκίδου

Η σούπερ διατροφή της Κέλλυς Κελεκίδου για κορμάρα το καλοκαίρι

Η Κέλλυ Κελεκίδου όπως έχουμε δει από τις δημόσιες εμφανίσεις της αλλά και αναρτήσεις στο Instagram, διαθέτει ένα τέλειο κορμί με απίστευτες αναλογίες. Μπορεί να έχει κάνει δυο γέννες και να είναι 44 ετών, ωστόσο, το κορμί της μοιάζει με 20χρονης, ειδικά τα πόδια της είναι καταπληκτικά και χωρίς καμία ατέλεια.

Ωστόσο, για να διατηρήσει το κορμί αυτό πρέπει κάποιες φορές να κάνει και ορισμένες θυσίες γιατί μην ξεχνάμε πως πρέπει να "προσέχουμε για να έχουμε".

Όπως έχει πει η ίδια, «γενικά τρώω τα πάντα και δεν στερούμαι τίποτα. Μερικές φορές τρώω υπερβολικά πολύ, αλλά έχω βρει το μυστικό. Ποιο είναι αυτό; Να καταναλώνω μικρά γεύματα κάθε 2 με 3 ώρες, όποτε και όταν πεινάσω».

Όσον για την γυμναστική της , σύμφωνα με το περιοδικό YOU, η Κέλλυ είναι φανατική της άσκησης κι όταν βρει ελεύθερο χρόνο του δίνει και καταλαβαίνει! Θα πάει για τρέξιμο, κυκλική προπόνηση αλλά και κολύμπι. Έχετε δει τους κοιλιακούς της; Δεν παίζονται... «προϊόν» τουλάχιστον 100μ push ups τη μέρα.

Κέλλυ Κελεκίδου σώμα διατροφή