Το μονόπετρο ξεπερνάει τις 10.000 ευρώ - Το νέο δώρο αξίας του συντρόφου της Ελίζαμπεθ Ελέτσι λίγο πριν το γάμο τους

Μιλάει για εκείνον και ''λιώνει''

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Το μονόπετρο ξεπερνάει τις 10.000 ευρώ - Το νέο δώρο αξίας του συντρόφου της Ελίζαμπεθ Ελέτσι λίγο πριν το γάμο τους

Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Fay's Time, η οποία προβλήθηκε την Πέμπτη (23/11) με τη γνωστή επιχειρηματία να μιλάει για τον γάμο της και τις λεπτομέρειες, που ετοιμάζει για το μυστήριο.

Με χαμόγελο στα χείλη μιλάει η Ελέτσι για τον μέλλοντα σύζυγό της, Νεκτάριο Λεμονίδη, καθώς και για τον τρόπο, που έγινε η πρόταση γάμου και η αγορά του μονόπετρου, που φοράει με καμάρι στο χέρι της.

Το κόστος του είναι υπέρογκο, όπως αντίστοιχα μεγάλης αξίας είναι το δώρο, που έκανε ο γιατρός στην Ελίζαμπεθ Ελέτσι. Πρόκειται για ένα τζιπ, καθώς ήταν επιθυμία της επιχειρηματία να έχει ένα στην κατοχή της και πλέον εκπληρώθηκε.

Δείτε επίσης: Αποκλειστικά στο youweekly.gr - Ελίζαμπεθ Ελέτσι: Ποιος θα την πάει στην εκκλησία

Οι αποκαλύψεις της Ελίζαμπεθ Ελέτσι για τα δώρα του συντρόφου της

«Αυτή , που θα με βάψει η make up artist της Ναόμι Κάμπελ. Φυσικά και δε θα δείξω στον γαμπρό το νυφικό, όμως εγώ έχω δει το γαμπριάτικο το κοστούμι, γιατί το διάλεξα εγώ, θα είναι μπλε σκούρο. Θα μπούμε με τραγούδι των Vegas και βασικός τραγουδιστής θα είναι ο Τριαντάφυλλος.

Θα καλέσω όλους τους survivors. Δεν θέλω την Παναγιώταρου δε θα την καλέσω, αλλά ο Αριστομένης εννοείται θα είναι στο γάμο μου και ο Στάθης.

Με συγκινεί στον Νεκτάριο, ότι μου έχει πει ότι θέλει να γίνω η μητέρα των παιδιών του, μέσα σε μία εβδομάδα. Ο σύντροφός μου στην αρχή είχε μπλοκάρει με τη δημοσιότητα, δεν έχει συνηθίσει τον εαυτό του να κοσμείται στα περιοδικά. Τώρα έχει συνηθίσει, έχει καταλάβει ποια είμαι. Υπάρχουν στιγμές, που μου λέει, αγάπη μου, είμαι διάσημος;

Μου αγόρασε αμάξι, γιατί του έλεγα θέλω ένα τζιπ και μου αγόρασε ένα αμάξι και έγινε αυτό την Παρασκευή. Την έβαλα την κοτρόνα μου, του είχα δώσει οδηγίες, ήθελα να είναι τεράστιο. Η τιμή του μονόπετρου ήταν ένα υπέρογκο ποσό, κόστισε 13.500 ευρώ», είπε η Ελίζαμπεθ Ελέτσι.

Η γνωριμία του ζευγαριού

Την Δευτέρα (13/11) η Ελίζαμπεθ Ελέτσι ήταν καλεσμένη στην εκπομπή Fay's Time με την ίδια να μιλάει για το γάμο της, την πρόταση γάμου, πως φαντάζεται το μυστήριο, καθώς παράλληλα αποκάλυψε και άγνωστες πτυχές της γνωριμίας της με τον μέλλοντα σύζυγό της.

Οι δύο τους λοιπόν γνωρίστηκαν αρχικά από το instagram, καθώς ο παθολόγος την ακολουθούσε εκεί και στη συνέχεια την προσέγγισε μέσω του μαγαζιού της. Το ζευγάρι να τονίσουμε εδώ, πως είχε έναν κοινό γνωστό και μάλιστα αυτός ήταν το πρόσωπο, τους έφερε πιο κοντά. Είναι 6 μήνες ζευγάρι και όπως αποκάλυψε η Ελέτσι θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας στις 9 Δεκεμβρίου στις 6 το απόγευμα!