«Είμαι ερωτευμένος και δεν έχω σκοπό να το κρύψω...» - Αποκαλυπτικός ο Στέφανος Τσιτσιπάς για τη σχέση του

«Μου έχει κάνει πρόταση ο Κωνσταντίνος Αργυρός να...»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο γνωστός και πολύ επιτυχημένος τενίστας, Στέφανος Τσιτσιπάς, τον τελευταίο καιρό είναι στο προσκήνιο της επικαιρότητας τόσο με τους αθλητικούς του αγώνες, όσο και με τη νέα του σχέση. Η σύντροφός του είναι επίσης επαγγελματίας τενίστρια και το όνομα αυτής είναι, Πάουλα Μπαντόσα. Η Ισπανίδα αθλήτρια φαίνεται να του έχει κλέψει την καρδιά, με αποτέλεσμα να αναφέρεται πολύ συχνά σε εκείνη, αλλά και να δημοσιεύουν από κοινού φωτογραφίες τους στα προσωπικά τους προφίλ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (δείτε εδώ αναρτήσεις τους).

Ο δημοφιλής τενίστας παραχώρησε, σήμερα, Πέμπτη 23 Νοεμβρίου, δηλώσεις στην εκπομπή "Το Πρωινό", που προβάλλεται από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ1, και φυσικά δε θα μπορούσε να παραλείψει να μιλήσει για τη σχέση του και τον ερωτά του, μεταξύ άλλων.

Οι δηλώσεις του Στέφανου Τσιτσιπά

«Πρώτη φορά πήγα σε αγώνα της Εθνικής, ήταν αυτός με τη Γαλλία, και πήγαμε σε ισοπαλία. Ξεκίνησε καλά, αλλά μετά το δεύτερο γκολ, είπα, πως θα πρέπει να έρχομαι πιο συχνά στο γήπεδο, θα με χρειάζονται βέβαια, μετά συνεχώς. Ήταν η πρώτη φορά για εμένα, που πήγα στο στάδιο του "OPAP ARENA", είναι πολύ ωραίο στάδιο. Είμαι περήφανος που είμαι Αεκτζής.

Είναι μακριά το νούμερο 1, και λόγω των πόντων, άμα δεις. Στεναχωρήθηκα, που εγκατάλειψα το τουρνουά την προηγούμενη εβδομάδα, γιατί έχεις δουλέψει όλη τη χρονιά, και αναγκάζεσαι να εγκαταλείψεις το τελευταίο τουρνουά της χρονιάς. Σου δίνεται μία τελευταία ευκαιρία να αποδείξεις κάτι, αλλά για εμένα αυτή η ευκαιρία δε δόθηκε.

Μου έχει κάνει πρόταση ο Κωνσταντίνος Αργυρός να πάμε ν α παίξουμε μαζί τένις στη Λευκάδα, θα του δώσω μία ευκαιρία. Με την πρώτη του αντίδραση στη Μαδρίτη, όταν έπαιζα ήταν αρκετά ασυνήθιστη, αλλά τώρα ξέρει.

Είμαι ερωτευμένος και δεν έχω σκοπό να το κρύψω. Είμαι ευτυχισμένος με το άτομο που είμαι μαζί, μοιράζομαι τη ζωή μου. Νιώθω ευλογημένος, που αυτό το άτομο βρίσκεται στο τένις και καταλαβαίνει την ψυχολογική κατάσταση, που μπορεί να βρίσκομαι κάποιες φορές. Είναι ένα άτομο, το οποίο με καταλαβαίνει και με υποστηρίζει. Ξέρει ο ένας για τον άλλον, ότι είμαστε φτιαγμένοι να είμαστε μαζί. Ακούγεται κλισέ, αλλά από την πρώτη στιγμή ξέραμε, ότι θα είμαστε μαζί.

Έχουμε μεγαλύτερα όνειρα από το να είμαστε απλά μαζί, εντός κι εκτός γηπέδου. Ήταν δίπλα μου σε κάποιες πολύ δύσκολες στιγμές, και μου θυμίζει, ότι υπάρχει φως στο τέλος του τούνελ. Θα μπορούσε να μαγειρεύει και καλύτερα, δεν καθαρίζει, ούτε σιδερώνει. Σιδερώνω, όμως εγώ και μου αρέσει», είπε χαρακτηριστικά ο γνωστός Έλληνας τενίστας στην κάμερα της εκπομπής.